1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Young Boys’a 3-2 Yenildi

Galatasaray, Young Boys’a 3-2 Yenildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Young Boys’a Yenildi

Galatasaray, Young Boys'a Yenildi

Haber Merkezi – UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’nun ilk maçında Galatasaray, İsviçre temsilcisi Young Boys ile karşı karşıya geldi. Maç sonucunda Galatasaray, rakibine 3-2 mağlup oldu. Bu karşılaşmada takımının iki golünü atan Galatasaraylı futbolcu Michy Batshuayi, maç sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray, Young Boys'a 3-2 Yenildi

“Rövanş İçin Umutlarımız Var”

Michy Batshuayi, maçla ilgili düşüncelerini paylaşarak, “Bu sonuçtan ötürü oldukça mutsuzuz. Sentetik sahada oynamak kolay değildi. Takım olarak zorluklarla karşılaştık. Maçtan önce hocamız bana olumlu sözlerle motivasyon sağladı. Ben de sahaya çıkarak iki gol attım. Ancak sonucun bizim açımızdan olumlu olmadığını biliyoruz. Şimdi tüm odaklanmamız rövanş maçına olmalı.” dedi.

Yıldız oyuncu ayrıca, “Ben sadece bir oyuncuyum. Takımın başarısı için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hoca, rövanş maçı için kesinlikle bir çözüm bulacaktır. Bize güveniyor ve takım olarak bu zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray, Young Boys’a 3-2 Yenildi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin