1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Young Boys’a 3-2 Mağlup Oldu

Galatasaray, Young Boys’a 3-2 Mağlup Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Young Boys’a Mağlup Oldu

Galatasaray, Young Boys'a Mağlup Oldu

AA UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Galatasaray, İsviçre’nin Young Boys takımına konuk oldu. Bol pozisyonlu ve heyecan dolu geçen karşılaşmada sarı-kırmızılı ekip, rakibine 3-2’lik skorla mağlup oldu. Maçın ardından, Bern kentindeki Wankdorf Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında Young Boys’un 55 yaşındaki teknik direktörü Patrick Rahmen açıklamalarda bulundu.

“KENDİMİZE GÜVENDİK”

İstanbul’a 3-2’lik skorla döneceklerini belirten Rahmen, “Deplasmanda tek farklı galibiyetin avantajıyla elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Olumlu bir sonuçla İstanbul’a döneceğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu. Takım olarak iyi bir performans sergilediklerini vurgulayan Rahmen, “Maçın başından sonuna kadar iyi bir mücadele verdik. Planımızı mükemmel bir şekilde hayata geçirdik. Maç 2-2’ye gelse bile kendimize güvendik ve 3-2 kazandık.” ifadelerini kullandı.

“DİREKTEN DÖNEN TOPUMUZ AKLIMDA KALDI”

Galibiyete rağmen mutlu olmadıklarını dile getiren teknik direktör, “Elbette daha fazla gol atmayı isterdik. Bu bizim için daha iyi olurdu. Galatasaray’ın da birçok pozisyonu vardı fakat değerlendiremediler. Direkten dönen topumuz aklımda kalıyor. Onu atabilseydik 3-0 öne geçebilirdik. Galatasaray’ın kaliteli futbolcuları var. Maçın 2-2’ye gelmesi de bu kaliteyi gösteriyor. Daha fazla gol atabilseydik, bizim için çok daha iyi olurdu.” şeklinde konuştu.

“RÖVANŞ ZOR OLACAK”

Sarı-siyahlı takımın teknik direktörü, İstanbul’da Galatasaray taraftarının yaratacağı atmosfer hakkında, “İstanbul’da tamamen farklı bir atmosferle karşılaşacağız. Taraftarlar, buradan daha fazla gürültü çıkaracaklar. Zor bir maç olacağını biliyoruz ama o atmosferi yaşayacağımız için heyecanlıyız. İstanbul’a 3-2’lik avantajla gideceğiz. Yine gol atarak, aleyhimize olan atmosferi lehimize çevirmeye çalışacağız.” dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray, Young Boys’a 3-2 Mağlup Oldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin