1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Young Boys Maçı İçin Taktik Çalışmalarına Başladı

Galatasaray, Young Boys Maçı İçin Taktik Çalışmalarına Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Young Boys Maçına Hazırlanıyor

Galatasaray, Young Boys Maçına Hazırlanıyor

Haber Merkezi – Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off aşamasında Young Boys ile karşılaşacakları maç için taktik hazırlıklarına başladı. Sarı-kırmızılı takımın, bu önemli mücadelede nasıl bir strateji izleyeceği merak konusu.

Galatasaray, Young Boys Maçı İçin Taktik Çalışmalarına Başladı

Okan Buruk’un, bekler konusunda kesin bir karar vermediği ancak sol bekte Leo Dubois, sağ bekte ise yeni transfer Jelert üzerinde yoğunlaştığı öğrenildi. Bu bağlamda, soğuk algınlığı nedeniyle Konyaspor karşısında forma giyemeyen Köhn’ün, Young Boys maçında da sahada yer almasının beklenmediği ifade ediliyor. Buruk’un bu tercihi, Leo Dubois’in defansif anlamda daha dengeli bir oyun sergilemesi ile ilişkilendiriliyor.

Jelert’e Şans Doğdu

Young Boys deplasmanında, Kaan Ayhan’ın cezası nedeniyle forma giyemeyecek olması, sağ bekte yeni transfer Jelert’in şansını artırdı. Konyaspor karşısında ikinci yarıda oyuna dahil olan Danimarkalı futbolcunun, İsviçre’de ilk 11’de düşünülmesi bekleniyor.

Diğer Tercih Barış Alper

Okan Buruk’un bir diğer seçeneği ise, sağ bekte Barış Alper ile başlayıp, Ziyech’i sağ önde görevlendirmek olacak. Buruk’un, bugün ve yarın gerçekleştirilecek taktik çalışmalarının ardından nihai kararını vermesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray, Young Boys Maçı İçin Taktik Çalışmalarına Başladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin