1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Young Boys ile Şampiyonlar Ligi Rövanşına Hazırlanıyor

Galatasaray, Young Boys ile Şampiyonlar Ligi Rövanşına Hazırlanıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Young Boys ile Kritik Bir Maç Oynayacak

Galatasaray, Young Boys ile Kritik Bir Maç Oynayacak

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanşında yarın İsviçre temsilcisi Young Boys’u ağırlayacak. Sarı-kırmızılıların Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, 3-2 sona eren ilk maçın ardından gündeme gelen konular hakkında basın mensuplarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray, Young Boys ile Şampiyonlar Ligi Rövanşına Hazırlanıyor

“SON 24 SAATTEYİZ”

Hatipoğlu, kulübün şu anki gündeminin yalnızca Şampiyonlar Ligi olduğunu belirterek şunları söyledi: “Galatasaray için ait olduğu yere ulaşmak için son 24 saatteyiz. Bugün itibariyle tüm Galatasaray camiasından sadece maçı konuşmalarını, maça konsantre olmalarını ve kenetlenerek, ‘başka Galatasaray yok’ diyerek bu atmosferi oluşturmak için harekete geçmelerini istiyorum. Bugün konuşulacak tek şey, yarın sahada takımımıza nasıl yardımcı olabileceğimizdir. Tüm Galatasaraylılar olarak önümüzdeki 24 saat boyunca tek amacımız, takımımızın mücadelesine katkıda bulunacak şekilde bir araya gelmek olmalıdır. Geçmişte bunu defalarca başardık. Deplasmanda harika bir atmosfer yaratmıştık. Yarın da bu atmosferin oluşacağına ve tarihi bir Avrupa yolculuğunun, yeni formatla birlikte başlangıcını hep birlikte yaşayacağımıza inanıyorum. Takımımız için tüm konuşulanları bir kenara bırakıp, ekibimize destek olalım.”

“ÖNEMLİ OLAN SADECE YOUNG BOYS MAÇINA KONSANTRE OLMAK”

Yeterli desteğin gelmediği yönündeki eleştirilerin hatırlatılması üzerine Hatipoğlu, “Biz son iki yılın şampiyonu olan bir takımız. İstemediğimiz bir sonuçla Süper Kupa maçına başladık ve son derece üzgünüz. Ancak, uzun bir aradan sonra lige iki galibiyetle başladık. Geçen hafta İsviçre’de önemli bir maç oynadık. İlk yarıda istediğimiz futbolu sergileyemedik ama iyi yönlerimiz de vardı. Çok sayıda pozisyona girdik. Unutulmamalıdır ki, alışık olmadığımız sentetik bir sahada mücadele ettik. Tüm bunlara rağmen, 2-0’dan geri dönebildik. Ancak şanssız bir penaltı ile maçı kaybettik. Bizim için önemli olan yalnızca Young Boys maçına odaklanmaktır. Unutmayalım ki, İsviçre Avrupa’nın önemli futbol ülkelerinden biridir ve son yedi yılda altı kez şampiyon olmuş bir takımla oynuyoruz. Bu birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Sadece sosyal medyada gündemimizi maça hazır hale getirip, seyircimizle birlikte bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Destek alıyorduk, ama bugün sadece konsantrasyonumuzu artırmamız gerektiğini vurguluyorum.”

Galatasaray, Young Boys ile Şampiyonlar Ligi Rövanşına Hazırlanıyor

“2-0’DAN DÖNÜP O MAÇI KAZANACAĞIMIZA İNANIYORDUK”

Deplasmandaki maçı şanssız bir penaltı ile kaybettiklerini dile getiren Hatipoğlu, “Öyle bir pozisyon yaşanmamış olsaydı, 2-0’dan geri dönüp o maçı kazanacağımıza inanıyorduk. Ali Sami Yen’de oynadığımız Avrupa maçlarında gereken skoru almayı başarmış bir takımız. Bu tür ortamlara alışığız. İlklerin takımıyız. Şampiyonlar Ligi’nde gruplar yeni bir formatta oynanacak. Yine böyle bir formatta ilki başararak, gruplarda yer alıp, hatta gruplardan çıkarak yolumuza devam edeceğimize yürekten inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

“TRANSFER GÜNDEMİ BİR ÖNCEKİ YOUNG BOYS MAÇININ ARDINDAN SONA ERDİ”

Transfer gündeminde yer alan oyuncuların Young Boys maçına ne kadar hazır oldukları yönündeki soruya Hatipoğlu, “Transfer gündemi bir önceki Young Boys maçının ardından sona erdi. Kulüp içerisinde hiç transfer konuşmadık. Bizlerin hiçbirinde transferle ilgili bir açıklama göremezsiniz. Bugün aynı noktadayız; gündemimizde transfer yok. Sezon başında belirlediğimiz noktalara uygun transferlerimizi gerçekleştirdik. Bundan sonra konu transfer değil, bu maçtan sonra yeni planlarla hareket edeceğiz. O dönem değerlendirilebilir. Bugün için bizim ve oyuncularımızın gündeminde hiçbir transfer yok. Ne gelenler ne de gidenler için.” yanıtını verdi.

“DÜRÜST BİR HAKEMLE BU MAÇI KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Takımının oyununa ve konsantrasyonuna odaklanmak istediklerinin altını çizen İbrahim Hatipoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Hakemle ilgili küçük bir şey söylemek istiyorum. Aynı hakem Almanya’da bir maçın hakemiydi. Çok benzer bir pozisyon yaşandı. Abdülkerim’in dizinden sekip eline gelen pozisyona penaltı verirken, Almanya’da sırtından eline gelen pozisyonda devam kararı verdi. Bu tür küçük ayrıntılarda gizli hatalar olduğunu söyleyebiliriz. Ancak hakemle ilgilenmiyoruz. Maçı kimin yöneteceği hiç önemli değil. O atmosferde dürüst bir hakemle bu maçı kazanacağımıza inanıyoruz. Oyuncularla her gün bir aradayız ve takımda gerçekten güzel bir hava var. Oyuncular birbirleriyle son derece mutlu ve hırslı bir şekilde maça hazırlanıyorlar. Onların uzun zamandır gündemi transfer değil. Hepsi takıma nasıl daha iyi yardımcı olabilecekleri konusunda çaba sarf ediyorlar. Dolayısıyla, takım hazır, hocamız hazır, ekip hazır, stat hazır, taraftarımız hazır. Yarın yine 52 bin kişinin önünde çok güzel bir mücadeleye hazırız.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray, Young Boys ile Şampiyonlar Ligi Rövanşına Hazırlanıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin