1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Young Boys ile Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’nda Karşılaştı

Galatasaray, Young Boys ile Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’nda Karşılaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Young Boys ile Zorlu Bir Maça Çıktı

Galatasaray, Young Boys ile Zorlu Bir Maça Çıktı

İHA UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’nun ilk karşılaşmasında Galatasaray, İsviçre’nin Young Boys takımıyla deplasmanda karşılaştı. Sarı-kırmızılı ekip, son oynanan Konyaspor maçının kadrosunda iki değişiklik yaparak sahaya çıktı. Teknik direktör Okan Buruk, bu önemli mücadelede Kaan Ayhan ve Leo Dubois’in yerine Elias Jelert ile Derrick Köhn’ü tercih etti.

Okan Buruk ve Kaan Ayhan Cezalı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi’nde Sparta Prag ile oynanan maçta aldığı 2 maçlık cezası nedeniyle bu karşılaşmada takımının başında yer alamadı. 50 yaşındaki teknik adam, maçı tribünden takip etti ve rövanş mücadelesinde de saha kenarında olamayacak. Ayrıca, deneyimli futbolcu Kaan Ayhan, aynı maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle kadroda yer almadı. Öte yandan, sakatlığı süren Kolombiyalı savunmacı Davinson Sanchez de bu zorlu mücadelede forma giyemedi.

Elias Jelert, İlk Kez 11’de

Galatasaray’ın Danimarka’nın Kopenhag takımından transfer ettiği Elias Jelert, Young Boys karşısında sarı-kırmızılı formayla ilk kez 11’de sahaya çıktı. 21 yaşındaki futbolcu, son oynanan Konyaspor maçında 84. dakikada oyuna girerek kısıtlı bir süre forma şansı bulmuştu. Bu karşılaşma, onun için önemli bir başlangıç niteliği taşıyordu.

Galatasaray, Young Boys ile Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nda Karşılaştı

Taraftarlar, İsviçre’de de Yalnız Bırakmadı

Galatasaray’ın Young Boys deplasmanındaki taraftarları, kendilerine ayrılan alanı doldurarak takımlarını yalnız bırakmadı. Bunun yanı sıra, Young Boys tribünlerinde de sarı-kırmızılı taraftarların varlığı dikkat çekti. Müsabaka öncesinde, Galatasaraylı futbolcuları ısınma sırasında tribünlere çağırarak tezahüratlar yaparak destekleyen taraftarlar, takımın moral bulmasına katkıda bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray, Young Boys ile Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’nda Karşılaştı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin