1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Young Boys ile Şampiyonlar Ligi Maçına Çıkıyor

Galatasaray, Young Boys ile Şampiyonlar Ligi Maçına Çıkıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Young Boys ile Karşılaşıyor

Galatasaray, Young Boys ile Karşılaşıyor

Haber Merkezi – Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk mücadelesinde yarın İsviçre’nin Young Boys takımı ile karşı karşıya gelecek. Maç, Bern kentinde bulunan Wankdorf Stadı’nda gerçekleştirilecek ve Türkiye saati ile 22.00’de başlayacak. Bu önemli karşılaşma, futbolseverler tarafından TRT 1 ve Tabii platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, UEFA Disiplin Kurulu tarafından verilen 2 maçlık ceza nedeniyle Young Boys ile oynanacak olan bu kritik karşılaşmada yedek kulübesinde yer alamayacak. Bu cezanın arka planında, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde Sparta Prag’a elenmenin ardından meydana gelen olaylar yatıyor. Tecrübeli teknik adam, Young Boys ile oynanacak her iki maçta da yedek kulübesine ve soyunma odasına giremeyecek.

Galatasaray, Young Boys ile Şampiyonlar Ligi Maçına Çıkıyor

WhatsApp Üzerinden İletişim Kuracak

Ancak Buruk, maç esnasında WhatsApp üzerinden yardımcılarıyla iletişimde kalacak ve talimatlarını bu şekilde iletecek. Bu uygulama, daha önce Galatasaray’ı çalıştıran Fatih Terim tarafından da benzer bir yöntemle yapılmıştı. Bu strateji, takımın maç içindeki anlık durumuna göre daha etkili bir müdahale sağlamayı hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray, Young Boys ile Şampiyonlar Ligi Maçına Çıkıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin