Galatasaray yönetimi harekete geçti! Yeni hedef Kerem Aktürkoğlu ve Sacha Boey

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’de haftayı BAY geçecek olan Galatasaray, 14 günlük arayı fırsat bilerek iç transfer operasyonu için kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılılar, kadrodaki mutsuz genç oyuncularla yeni mukavele yaparak, moralleri en üst seviyeye çekmeyi planlıyor.

YENİ HEDEF SACHA BOEY

Başarılı savunma oyuncusu Victor Nelsson’un 900 bin Euro olan maaşını 1.2 milyon Euro’ya çıkaran Sarı-Kırmızılı ekip bir sonraki hedef olarak Sacha Boey’i belirledi. Taraflar arasında görüşmeler devam ediyor.

KAMPA GÖTÜRÜLMEDİ

Sezon başında kadroda düşünülmeyen ve kampa bile götürülmeyen Boey, yeni transfer Dubois sakatlanıp, Omar’la da yollar ayrılınca mecburen ilk 11’e alınmış ve müthiş bir performans ortaya koymuştu.

MAAŞINA ZAM YOLDA

Şu an takımın vazgeçilmez isimlerinden olan Sacha Boey, yıllık 480 bin Euro’ya oynuyor. 22 yaşındaki Fransız futbolcunun ücreti 800 bin Euro bandına çekilecek ve kademeli olarak yükseltilecek.

KEREM AKTÜRKOĞLU’NUN İSTEĞİ 20 MİLYON TL

Bu sezona formsuz başlayan Kerem ise kısa süre önce yenilenen ve 10 milyon TL’ye çıkarılan ücretinin, 20 milyon TL olarak güncellenmesini istiyor. Kulübün düşündüğü, yaklaşık 1 milyon Euro’ya tekabul edecek, yani 18 milyon Euro bandında bir maaşla anlaşmayı tamamlamak.

?

Galatasaray’da bBöylece sezon başından beri düşük performans gösteren, Kerem Aktürkoğlu’nun form grafiğinin yükseleceği tahmin ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray yönetimi harekete geçti! Yeni hedef Kerem Aktürkoğlu ve Sacha Boey

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin