1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Victor Osimhen’i Kiralık Olarak Transfer Etti

Galatasaray, Victor Osimhen’i Kiralık Olarak Transfer Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’dan Yılın Transferi: Victor Osimhen

Galatasaray'dan Yılın Transferi: Victor Osimhen

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, transfer döneminde dikkat çekici bir adım atarak “yılın transferi” olabilecek bir anlaşmaya imza attı. İtalyan Serie A kulübü Napoli’nin yıldız golcüsü Victor Osimhen, gelecek sezon sarı kırmızılı formayı giymek üzere kiralık olarak Galatasaray’a katılma kararı aldı. 25 yaşındaki Nijeryalı forvet, İstanbul’a uçakla geldiğinde kendisini bekleyen kalabalık bir taraftar grubu tarafından coşkuyla karşılandı.

Galatasaray, Victor Osimhen'i Kiralık Olarak Transfer Etti

Osimhen, sağlık kontrolünden geçtikten sonra yarın 1 yıllığına Galatasaray ile sözleşme imzalayacak. Bu transfer, kulübün hedefleri doğrultusunda büyük bir önem taşıyor.

Galatasaray, Victor Osimhen'i Kiralık Olarak Transfer Etti

NAPOLİ PERFORMANSI

2020 yılından bu yana Napoli forması giyen Victor Osimhen, İtalyan ekibiyle toplamda 133 maça çıkarak 76 gol atmayı başardı ve 18 asist yaptı. Yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri ise 100 milyon euro olarak değerlendiriliyor. Osimhen’in Napoli ile olan sözleşmesi ise 2026 yılına kadar devam ediyor.

Galatasaray, Victor Osimhen'i Kiralık Olarak Transfer Etti

DÜNYANIN EN DEĞERLİ 4. FORVETİ

Nijeryalı golcü, transfer piyasasında 100 milyon euroluk bonservis bedeliyle dünyanın en pahalı 4. forveti olarak öne çıkıyor. Bu durum, onun yetenekleri ve potansiyeli açısından önemli bir gösterge niteliği taşıyor.

NAPOLİ’DEKİ OSIMHEN KRİZİ

Victor Osimhen, yaz transfer dönemi boyunca Paris Saint-Germain’e transfer olma isteğini dile getirdi, ancak kulüpler arasında bir anlaşma sağlanamadı. Bunun ardından Chelsea, Napoli ile Osimhen’in transferi konusunda anlaşma sağladı; fakat Nijeryalı yıldız bu teklifi reddetti. Ayrıca, Suudi Arabistan’ın önemli kulüplerinden Al-Ahli de Napoli ile ortak bir noktada buluşamadı.

Tüm bu gelişmelerin ardından Napoli Teknik Direktörü Antonio Conte, daha önce Chelsea ve Inter’de birlikte çalıştığı Romelu Lukaku’yu transfer etti ve Osimhen’i kadro dışı bırakma kararı aldı. 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Osimhen, Napoli’de yıllık net 11 milyon euro maaş almaktaydı ve bu durum, kulüpte ciddi bir kriz ortamı yarattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray, Victor Osimhen’i Kiralık Olarak Transfer Etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin