1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Victor Osimhen’i Kiraladı

Galatasaray Victor Osimhen’i Kiraladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’da Transfer Hareketliliği

Galatasaray'da Transfer Hareketliliği

Haber Merkezi – Galatasaray, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, hücum hattını güçlendirmek amacıyla İtalya Serie A’nın önde gelen takımlarından Napoli’nin Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen ile anlaşma sağladı. Forvet rotasyonunu Mauro Icardi ve Michy Batshuayi ile birlikte daha da zenginleştirmek isteyen Galatasaray, yıldız oyuncuyu kadrosuna katma kararı aldı.

Osimhen İstanbul’a Geliyor

Victor Osimhen, Galatasaray forması giymek üzere bir yıllığına kiralandı. Golcü oyuncunun bu gece geç saatlerde İstanbul’a ulaşması bekleniyor ve yarın resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi. Sarı-kırmızılı ekip, Osimhen’in maaşını üstlenecek.

Osimhen’in Napoli Performansı

2020 yılından bu yana Napoli forması giyen 25 yaşındaki forvet, İtalya’nın bu güçlü takımında toplamda 133 maça çıkarak 76 gol atmayı başardı ve 18 asist yaptı. Güncel piyasa değeri ise 100 milyon euro olarak gösterilen Osimhen’in Napoli ile olan mevcut sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Osimhen Krizi ve Transfer Süreci

Victor Osimhen, yaz transfer dönemi boyunca Paris Saint-Germain’e transfer olma isteğini dile getirdi; ancak kulüpler arasında anlaşmazlık yaşandı. Daha sonra Chelsea, Napoli ile Osimhen’in transferi konusunda anlaşmaya vardı; fakat bu kez Nijeryalı oyuncu Chelsea’ye gitmeyi reddetti. Transfer döneminin açık olduğu Suudi Arabistan’ın önemli kulüplerinden Al-Ahli ise Napoli ile bir uzlaşmaya varamadı. Tüm bu gelişmelerin ardından Napoli Teknik Direktörü Antonio Conte, daha önce birlikte çalıştığı Romelu Lukaku’yu transfer etti ve Osimhen’i kadro dışı bıraktı. Victor Osimhen’in, Napoli ile 2026 yılına kadar süren sözleşmesi ve yıllık net 11 milyon euro maaşı, kulüpte bir kriz ortamı yaratmış durumda.

Galatasaray Victor Osimhen'i Kiraladı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray Victor Osimhen’i Kiraladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin