1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’nda Young Boys ile Karşılaşıyor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’nda Young Boys ile Karşılaşıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi – Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’nun ilk maçında İsviçre’nin köklü takımlarından Young Boys ile karşılaşacak. Heyecan dolu bu mücadele, Bern kentindeki Wankdorf Stadı’nda gerçekleşecek ve 22.00’de başlayacak. Maç, futbolseverler tarafından TRT 1 ve Tabii platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Karşılaşmanın hakemi, Almanya Futbol Federasyonu’ndan Daniel Siebert olacak. UEFA’nın yaptığı açıklamaya göre, Siebert’in yardımcı hakemlik görevini Jan Seidel ve Rafael Foltyn üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi olarak Daniel Schlager görev alacak. Ayrıca, Video Yardımcı Hakem (VAR) odasında Christian Dingert ile yardımcısı Benjamin Cortus görev yapacak.

İlk 11’ler

  • Young Boys: David von Ballmoos, Blum, Ali Camara, Zoukrou, Hadjam, Niasse, Lauper, Colley, Ugrinic, Monteiro, Ganvoula
  • Galatasaray: Muslera, Jelert, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Sara, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Futbol severler için büyük bir önem taşıyan bu karşılaşma, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki geleceği açısından kritik bir aşama. Takım, bu zorlu mücadelede galip gelerek, gruplara kalma yolunda büyük bir avantaj elde etmek istiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu’nda Young Boys ile Karşılaşıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin