Galatasaray maçı öncesi Adana Demirspor’da Henry Onyekuru şoku!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dönemde Adana Demirspor formasıyla iyi bir çıkış yakalayan Henry Onyekuru, bu sezon Nijerya milli takım aday kadrosuna çağırıldı. Transfer sezonunda mavi-beyazlılara imza atan 25 yaşındaki tecrübeli oyuncu, sezon başından beri gösterdiği performans ile taraftarın göz bebeği oldu. Adana Demirspor forması ile 567 dakika süre alan Onyekuru, takıma verdiği katkı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu süreçte Nijerya milli takımına çağırılan tecrübeli futbolcu hakkında kötü haber geldi.

İYİ BAŞLANGIÇ

Henry Onyekuru sezon başı Adana Demirspor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Süper Lig’de daha önce Galatasaray forması giyen Nijeryalı futbolcu oynadığı süreçte etkili bir performans sergilemişti. Bu sezon mavi-beyazlı formayı giyen Onyekuru, çıktığı 7 resmi maçta 2 kez rakip kaleyi sarstı. Bunun yanında takım arkadaşlarına 2 kere gol pası verdi.

MİLLİ TAKIMDAN AÇIKLAMA

Adana Demirspor’la iyi bir çıkış yakalayan Henry Onyekuru’dan kötü haber geldi. Nijerya Milli Takımı’ndan yapılan açıklamada Henry Onyekuru’nun sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı açıklandı.

Süper Lig’in 8. haftasında Adana Demirspor kendi sahasında Galatarasay’ı konuk edecek. Takımın yıldızı Henry Onyekuru’nun sakatlığı sebebiyle bu maçta oynayıp oynamayacağı henüz netlik kazanmış değil. Önümüzdeki günlerde Adana Demirspor’un açıklama yapması bekleniyor.

MAÇ KAPALI GİŞE

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor ligin 8. haftasında 1 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de Galatasaray’ı evinde konuk edecek.Dün akşam 19.40’da 80 TL ile 350 TL arasında fiyatlara satışa çıkan 31 bin 452 bilet, yaklaşık 1 saat içerisinde tükendi. Böylelikle Adana Demirspor, Galatasaray’a karşı kapalı gişe oynayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray maçı öncesi Adana Demirspor’da Henry Onyekuru şoku!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin