1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Konyaspor’u Deplasmanda 2-1 Yenerek Galip Geldi

Galatasaray, Konyaspor’u Deplasmanda 2-1 Yenerek Galip Geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İHA Galatasaray, Süper Lig’in 2. haftasında Konyaspor’u deplasmanda 2-1’lik skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, her iki takımı da tebrik etti.

“Galibiyetle Ayrıldığımız İçin Son Derece Mutluyum”

Hatipoğlu, şöyle konuştu: Öncelikle her iki takımı da tebrik ediyorum. Sezon başı için maçlar genellikle zor geçer. Hazırlıkların henüz tamamlanmadığı ve kadroların yeni oluşturulmaya çalışıldığı bu dönemde, güzel bir lig maçı izledik. Kendi takımımızı, elde ettikleri galibiyetten dolayı oyuncularımızı, teknik heyetimizi ve özellikle de taraftarlarımızı kutluyorum. Taraftarlarımız bu gece yine muhteşemdi, her zaman olduğu gibi. Ayrıca Konyaspor da çok iyi bir takım. İlk maçta kazandıkları gibi, bugün de iyi bir mücadele sergilediler. Sonuçta biz kazandık; bu nedenle her iki takımı da kutluyorum. Konya bizim için özel bir yer. Geçen sezon buradan şampiyon olarak dönmüştük. Bugün de galibiyetle ayrıldığımız için son derece mutluyum.

“VAR Çağrısı ile Gol İptal Edildi, Anlamış Değiliz”

VAR incelemesinin ardından iptal edilen gol hakkında da görüşlerini paylaşan Hatipoğlu, şunları söyledi: Bugün çok genç bir hakemin iyi yönettiği bir maçta, VAR’dan gelen bir müdahale ile bence hakemin performansına gölge düştü. VAR’daki hakem kardeşimiz, bu sezon atletik performans testlerini geçemediği için VAR’a atanmış. Ancak inanıyorum ki sadece atletik performans testlerini değil, VAR ile ilgili bir teste tabi tutulsa onu da geçemeyecek bir hakem. Hiç akıl almaz bir şekilde bu pozisyon iptal edildi. VAR’ın müdahalesinin hiç gerekmediği bir durumdu. Defalarca izledik; ne olduğunu anlayamadık. Fiziksel bir temasın bile olmadığı çok net bir şekilde, bizim oyuncumuzun temas ettiği bir topa nasıl bir VAR çağırması ile gol iptal edildi, anlamış değiliz. Federasyon başkanımız sezon başında VAR hakemlerinin hata yapma lüksünün olmadığını belirtmişti. Ben de burada federasyon başkanımızın bu VAR hakemi ile ilgili yapacağı yaptırımları ve düşüncelerini merakla bekliyorum. Takipçisi olacağız.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray, Konyaspor’u Deplasmanda 2-1 Yenerek Galip Geldi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin