1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, İlkay Gündoğan İçin Transfer Pusuya Yattı

Galatasaray, İlkay Gündoğan İçin Transfer Pusuya Yattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, İlkay Gündoğan İçin Pusuya Yattı

Galatasaray, İlkay Gündoğan İçin Pusuya Yattı

Yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek isteyen Galatasaray, orta sahasını kaliteli bir oyuncu ile güçlendirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda sarı-kırmızılıların, Barcelona’daki durumu belirsiz olan İlkay Gündoğan için adeta pusuya yattığı öğrenildi. Teknik direktör Okan Buruk’un isteği doğrultusunda ses getirecek bir 8 numara transferi yapmak isteyen yönetim, Katalan devi Barcelona’da oynayan Türk kökenli Alman futbolcuya yöneldi.

Barcelona, mali açıdan zor günler geçirirken, yeni bir strateji ile ekonomik kaynak oluşturmanın yollarını arıyor. Bu bağlamda, İlkay Gündoğan da satılabilecek futbolcular listesine alındı. G.Saray Sürpriz Yapabilir başlıklı haberler, Galatasaray’ın Gündoğan ile ilgili yakın vadede sürpriz gelişmeler yaşayabileceğini gösteriyor. Cimbom, 33 yaşındaki futbolcunun durumunun netleşmesini bekleyerek, transfer için uygun bir zemin arayışında.

Barcelona ile İlkay Gündoğan arasındaki sözleşme 2025 yılında sona erecek. Ancak kulüp, oyuncunun sözleşmesini 1 yıl daha uzatma opsiyonuna sahip. Taraftar da Pusuda konusuna gelindiğinde, Katar’dan çeşitli kulüplerin radarında bulunan Gündoğan, kendisine gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak. Daha önce Manchester City, Borussia Dortmund, Nürnberg, Bochum ve Schalke forması giymiş olan yıldız oyuncu için Galatasaray taraftarları da sosyal medyada transfer çağrıları yapmayı sürdürüyor.

Galatasaray, İlkay Gündoğan İçin Transfer Pusuya Yattı

Yeşil Işık Yaktı iddiaları arasında, Türkiye’de yalnızca Galatasaray forması giyeceği belirtilen İlkay Gündoğan, daha önce Cimbom’a yeşil ışık yakmıştı. Barcelona’nın teknik direktörü Hansi Flick’in, oyuncunun rolünü azaltmayı düşündüğü bildiriliyor. Bu nedenle, Gündoğan kariyerine düzenli olarak forma giyeceği bir takımda devam etmek istiyor. Alman basını, mevcut belirsizlikler nedeniyle İlkay’ın Katar’a sıcak bakmadığını ve kariyerini Avrupa’da sürdürmek istediğini haberlerinde dile getirmişti.

Galatasaray, İlkay Gündoğan İçin Transfer Pusuya Yattı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray, İlkay Gündoğan İçin Transfer Pusuya Yattı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin