1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Elias Jelert’i Transfer Etti

Galatasaray, Elias Jelert’i Transfer Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’dan Yeni Transfer: Elias Jelert

24 Haziran’da başlayan yaz transfer döneminde, Galatasaray yönetimi birçok sağ bek ile temas halinde oldu. Sonunda, Kopenhag forması giyen 21 yaşındaki Danimarkalı futbolcu Elias Jelert ile anlaşmaya varıldı. Sarı-kırmızılı takım, genç savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için 9 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Galatasaray’ın gündeminde olan bir diğer sağ bek, Fildişi Sahilli asıllı Fransız futbolcu Guela Doue idi. Ancak, transferi son anda gerçekleşmeyen Doue, Ligue 1’de kalmaya karar verdi ve yeni takımı Strasbourg ile 2029 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Guela Doue’nin Strasbourg Macerası

Fransız basınında yer alan haberlere göre, Guela Doue’nin bonservisi için Strasbourg kulübü, Galatasaray’a 6 milyon euro artı 2 milyon euro bonus ödeyecek. Bu durum, Galatasaray’ın transfer hedeflerinde bir değişiklik yaşandığını gösteriyor.

Doue’nin Kariyerine Genel Bakış

Doue'nin Kariyerine Genel Bakış

Henüz 21 yaşında olan Doue, futbol kariyeri boyunca toplamda 57 resmi maçta forma giydi. Bu karşılaşmalarda henüz gol sevinci yaşamasa da, sağ bek pozisyonundaki etkinliği ile 4 asist yapmayı başardı. Piyasa değeri şu an için 7 milyon euro olarak belirlenen genç futbolcu, gelecekteki potansiyeli ile göz dolduruyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray, Elias Jelert’i Transfer Etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin