1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Transfer ve Süper Kupa Açıklamaları

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Transfer ve Süper Kupa Açıklamaları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in Açıklamaları

Haber Merkezi – Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yayıncı kuruluş arasında gerçekleştirilen Süper Lig ve 1. Lig medya yayın hakları imza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özbek, transfer çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu:

“Bu konuda çalışıyoruz. Taraftarlarımızı memnun edecek transferleri çok kısa bir süre içinde gerçekleştireceğiz. Gecikmiş bir durum yok. Geçen sezonki transferlerimizle aynı döneme denk geliyor. Yönetim olarak öncelikli görevimiz, taraftarlarımızı mutlu etmek ve seyir zevkini artıracak transferleri yapmak. Bu konuda yoğun bir çaba içindeyiz. Yakında onları sevindirecek güzel haberlerle karşınızda olacağız.”

Süper Kupa Müsabakası Üzerine Düşünceler

Süper Kupa Müsabakası Üzerine Düşünceler

Beşiktaş ile 3 Ağustos Cumartesi günü oynanacak Süper Kupa müsabakasına ilişkin görüşlerini paylaşan Dursun Özbek, “Bu maçın güzel ve seyir zevki yüksek olacağına inanıyorum. Sezonu böyle bir maçla açarsak, aynı şekilde devam etmesini bekliyorum. Olaysız ve sakatlığın yaşanmadığı bir sezon diliyorum.” dedi.

Yeni Federasyona Destek ve Başarı Dilekleri

Yayın ihalesinin hayırlı olmasını dileyen Dursun Özbek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kulüpler olarak federasyonun başarısına katkıda bulunmalıyız. Galatasaray, Türk futbolunun marka değerini artıracak her türlü girişimin destekçisi olacaktır. Bu sezonun, Türk futbolunun marka değerini yükseltecek bir dönem olmasını diliyorum. Yeni federasyona başarılar diliyorum. İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibinin bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğinden eminim.”

Yeni Şampiyonluk Kupası Üzerine Düşünceler

Süper Lig şampiyonluk kupasının değişmesiyle ilgili de Başkan Özbek, “Galatasaray olarak aynı kupayı almaktan yorulmuştuk. Bu sezon yeni bir kupa var. İnşallah bu sezon Galatasaray’a nasip olur.” değerlendirmesinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Transfer ve Süper Kupa Açıklamaları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin