1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Önemli Açıklamalar

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Önemli Açıklamalar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in Açıklamaları

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Futbol A Takımı forma sol kol sponsorluk anlaşmasının imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Özbek, konuşmasında kulübün hedeflerine, transfer politikalarına ve içindeki dinamiklere dair birçok konuya değindi.

Süper Lig’in Yeni Sezonu

Özbek, akşam saatlerinde stadımızda Süper Lig’in yeni sezonunu açacaklarını belirtti. Son iki senelik başkanlık döneminde, başarılarıyla konuşmayı tercih ettiğini ifade ederek, “Bazı şeylere dur demenin zamanı geldi” dedi.

“Masanın Altından Çıkın”

“Masanın Altından Çıkın”

Başkan Özbek, bazı kişilerin kulübün içindeki kirli oyunları sergilemekten kaçındığını vurgulayarak, “Kuytu köşelerden siz çıkmazsanız, saklandığınız yerlerden ortaya çıkmazsanız biz sizi oradan çıkarmasını biliriz. Galatasaray’ın adını konuşmaya başlarken iki kere düşünün” şeklinde konuştu.

Transfer Süreci

Transfer Süreci

Özbek, kirli algılara karşı gerçekleri konuşmak istediğini belirtti ve sahada mücadele edecek olan takımın son iki sezonun şampiyonu olduğunu hatırlattı. “Bu takımla geçen sezonu şampiyon tamamladığımızda hedefimiz Avrupa demiştik, bu hedefimizde devam ediyoruz” dedi. Transfer dönemi bitmeden önce gerekli hamlelerin yapılacağını da ekledi.

5. Yıldız Hedefi

Taraftarlara seslenen Özbek, “Bizimle aynı hedefin peşindesiniz. Hedefimize inanmaya devam edelim. Zor olacak ama başaracağız. Çünkü bundan önce başardık. Galatasaray, seneye göğsünde 5. yıldızla taraftarlarımızla kucaklaşacak” şeklinde duygu dolu bir mesaj verdi.

Transferde Dikkat Edilecek Noktalar

Transferde Dikkat Edilecek Noktalar

Özbek, geçen sezon şampiyon olmuş ve rekorlar kırmış bir kadro bulundurduklarını belirtti. “Transferin bitmesine 1 aydan fazla zaman var. Bu süreyi de en iyi şekilde değerlendireceğiz” dedi. Ayrıca, tekliflerin gelebileceğini ve bu süreçte gerekli değerlendirmelerin yapılacağını vurguladı.

Galatasaray Bir Bütün

Özbek, Galatasaray’ın büyük bir kültürden geldiğini belirterek, “Galatasaray, yükselişine etki edemezler. Herkesin bunu iyi bilmesi lazım. Galatasaray bir bütündür. Tek yumruk halindeyiz” ifadesini kullandı.

SPK’dan İzin Bekliyoruz

Sportif A.Ş. ile ilgili yapılan organizasyon değişikliklerine değinen Özbek, “SPK’dan izin almamız gerekiyor. Galatasaray’a daha iyi hizmet vermek için yeni bir yapı oluşturduk” dedi.

Hukuki Sürecin Başlatılması

Özbek, bilgilerin sızmasıyla ilgili hukuki sürecin başlatıldığını belirtti. “Galatasaray’ı yıpratmaya çalışanlar, bu kapıdan giremeyecekler” diyerek, kulübü korumak adına gerekli adımları atacaklarını vurguladı.

Motivasyon ve Psikolojik Destek

Futbolcuların mental gücünü artırmak amacıyla profesyonel psikolojik destek alınıp alınmayacağı sorusuna yanıt veren Özbek, “Galatasaraylı sporcuların böyle bir şeye ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum” dedi. Ancak her türlü ihtimale karşı hazırlıklı olduklarını da ekledi.

Sonuç ve Hedefler

Özbek, “Galatasaray’a yapılan saldırıların nedenine bakmak lazım. Psikolojik tedavi, onlara lazım. Galatasaray Türkiye’nin en büyük spor markasıdır” diyerek, kulübün gücünü vurguladı. Son olarak, hedeflerinin 5. yıldızı takmak olduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Önemli Açıklamalar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin