1. Haberler
  2. Spor
  3. Fransa’da Boks Heyecanı: Busenaz Sürmeneli Çeyrek Finale Yükseldi

Fransa’da Boks Heyecanı: Busenaz Sürmeneli Çeyrek Finale Yükseldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransa’da Boks Heyecanı

Fransa'da Boks Heyecanı

Fransa’nın başkenti Paris’teki North Paris Arena’da, kadınlar 66 kilo boks branşında son 16 turu gerçekleştirildi. Turnuvada, son olimpiyat şampiyonu milli boksörümüz Busenaz Sürmeneli, Polonyalı rakibi Aneta Rygielska‘yı 4-1’lik bir skorla mağlup ederek çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi. Bu zafer, Türkiye’yi temsil eden Sürmeneli için önemli bir adım oldu.

Çeyrek finalde, Busenaz Sürmeneli, Taylandlı boksör Janjaem Suwannapheng ile karşılaşma şansı elde etti. Bu mücadelede, Sürmeneli ilk raundu 5-0 kaybetmesine rağmen, ikinci rauntta 4-1’lik bir galibiyetle durumu dengelemeyi başardı. Ancak, son rauntta rakibine 4-1’lik bir skorla yenilerek turnuvaya veda etti.

Çeyrek Finalde Paris’e Veda

Son dakika haberlerine göre, Busenaz Sürmeneli, çeyrek finalde Taylandlı rakibine mağlup olarak Paris’teki bu önemli organizasyona veda etti. Sürmeneli’nin elenmesi, boks severler için üzücü bir gelişme olsa da, onun uluslararası arenadaki başarıları ve mücadele azmi takdirle karşılanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fransa’da Boks Heyecanı: Busenaz Sürmeneli Çeyrek Finale Yükseldi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin