Filenin Sultanları, ABD karşısında yarı final peşinde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda çeyrek final heyecanı bugün yaşanacak. Organizasyondaki en iyi derecesi 2010’daki altıncılık olan A Milli Kadın Takımımız ise daha iyisini yapmak için sahaya çıkacak.

Filenin Sultanları’nın rakibi 2. tur F Grubu’nda 3-1 kaybettiği ABD olacak. Ay-yıldızlılar hem rakibinden rövanşı almak, hem de yarı finale yükselmek için ter dökecek. B Grubu’na Tayland yenilgisiyle başlamasına rağmen Dominik Cumhuriyeti, Polonya, Hırvatistan ile Güney Kore’yi devirerek lider olarak bitiren ve son 16’ya yükselen milliler, bu turdaki F Grubu maçlarında Almanya ile Kanada’yı mağlup ederek çeyrek finali garantilemiş, ardından ABD ve Sırbistan’a kaybetmişti. Grubu Sırbistan ve ABD’nin arkasında 3. sırada bitiren milliler bu sonuçlarla ABD ile eşleşmişti.

Milli takım, ABD’yi elemesi halinde yarı finalde TSİ 21.30’da başlayacak Sırbistan-Polonya maçının galibiyle eşleşecek. FIVB Dünya Şampiyonası’nın çeyrek final mücadelesinde ayrıca 18.00’de İtalya-Çin ve 21.00’de Brezilya-Japonya maçları yapılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Filenin Sultanları, ABD karşısında yarı final peşinde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin