1. Haberler
  2. Genel
  3. Fiat Topolino: Yeni Nesil Mikro Araç Tanıtımı

Fiat Topolino: Yeni Nesil Mikro Araç Tanıtımı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fiat Topolino: Yeni Nesil Mikro Araç

Fiat Topolino: Yeni Nesil Mikro Araç

Ülkemizde Citron Ami ile birlikte büyük ilgi gören mikro araç pazarına, bu yılın başlarında Fiat Topolino da katıldı. Topolino, her yaş grubuna hitap eden tasarımı sayesinde, özellikle gençlerin yeni mobilitenin dört tekerlekli versiyonu ile buluşmasını hedefliyor. Hem şık görünümü hem de pratik kullanımı ile dikkat çeken Fiat Topolino, ailelerin ulaşım ihtiyaçlarını karşılamada da önemli bir seçenek sunuyor.

Fiat Topolino: Yeni Nesil Mikro Araç Tanıtımı

YENİ SÜRÜM SATIŞTA

Fiat’ın sürdürülebilir ve pratik bir ulaşım çözümü sunan Topolino modeli, açılabilir tavanlı versiyonu Dolcevita ile Türkiye’de satışa çıktı. Topolino Dolcevita, özel tasarımlı açılır tavanı, hasır halatlı kapısı, gümüş görünümlü detayları ve isteğe bağlı olarak tercih edilebilecek duş takımı ile geliştirilmiş bir modeldir. Dolcevita’nın açılabilir tavanı, araca şık bir görünüm kazandırırken, aynı zamanda kullanıcılara açık hava deneyimi sunuyor. Hasır halat detayı, hem işlevsel hem de estetik bir dokunuş sağlıyor.

  • Ön ve arka LED farlar
  • Gümüş detaylar
  • Vintage tasarımlı aynalar
  • Özel jant kapakları
  • Siyah paspaslar
  • Telefon tutucu

Model, arka taşıma ünitesi ve Dolcevita Box ile standart olarak donatılmış durumda. Ayrıca, aksesuar seçenekleri arasında Topolino Fan, Topolino Badge, JBL Go hoparlör ve güneşlik gibi çeşitli seçenekler de bulunuyor.

ÖZELLİKLER DEĞİŞMEDİ

Topolino Dolcevita, Türkiye’de mart ayında kapalı versiyonu ile satışına başlanan Topolino modeliyle aynı teknik özelliklere sahip. 2,53 metrelik uzunluğuyla son derece kompakt olan Fiat Topolino Dolcevita, kullanıcılarına saatte 45 kilometrelik güvenli maksimum hız sunuyor. Model, ev tipi prizlerle 4 saatin altında tamamen şarj edilebilen 5,4 kWh bataryaya sahip olup, 75 kilometreye kadar menzil sunabiliyor. Yüzde 100 elektrikli bir araç olan Topolino, Türkiye’de B1 ehliyeti ile 16 yaşından itibaren kullanılabiliyor. Şehir içindeki ulaşım taleplerini karşılayan bu model, karbon ayak izinin azalmasına katkıda bulunarak şehir yaşam kalitesini yükseltmeye yardımcı oluyor.

TOPOLINO DOLCEVITA FİYATI

Fiat showroomlarında ve internet sitesinde yerini alan yeni Topolino Dolcevita, tanıtıma özel 479 bin 900 liradan satışa sunuluyor. Bu fiyat, kullanıcıların dikkatini çeken bir seçenek haline gelmekte ve mikro araç segmentindeki rekabeti artırmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fiat Topolino: Yeni Nesil Mikro Araç Tanıtımı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin