1. Haberler
  2. Genel
  3. Fiat Topolino: Mikro Araçta Yenilikçi Bağlanabilirlik Özellikleri

Fiat Topolino: Mikro Araçta Yenilikçi Bağlanabilirlik Özellikleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fiat Topolino: Yeni Mikro Araç Buluşması

Fiat Topolino: Yeni Mikro Araç Buluşması

Ülkemizde Citron Ami ile birlikte büyük ilgi gören mikro araç pazarına, bu yılın başlarında Fiat Topolino da katıldı. Topolino, her nesile uygun tasarımı sayesinde tüm yaş gruplarını ve özellikle gençleri yeni mobilitenin 4 tekerlekli haliyle buluşturmayı hedefliyor. Tasarımının yanı sıra, Türkiye’de B1 ehliyetiyle 16 yaşından itibaren kullanılabilmesiyle dikkat çeken Fiat Topolino, ailelerin ulaşım ihtiyaçlarını da karşılamaya yönelik bir alternatif sunuyor.

YENİ ÖZELLİĞE KAVUŞTU

Markanın yenilikçi duruşunu, renkli ve pratik yaşam tarzını, İtalyan stilini yansıtan %100 elektrikli Topolino, şimdi de Fiat Connect ile müşteri deneyimini ayrıcalıklı bir boyuta taşıyor. Mikromobilite dünyasında bağlanabilirlik uygulamasına sahip ilk araç olma özelliği taşıyan Topolino, otomobil ile sürücüyü birbirine bağlayan bu teknolojiyle kullanıcı deneyimini üst seviyeye çıkarıyor.

Topolino kullanıcıları, Connect uygulaması aracılığıyla bağlanabilirlik teknolojisinin sunduğu birçok avantajdan ve yaşamlarını kolaylaştıracak akıllı çözümlerden yararlanma fırsatına sahip olacaklar. Kullanıcılar, şu özelliklerden faydalanabilecek:

Fiat Topolino: Mikro Araçta Yenilikçi Bağlanabilirlik Özellikleri

  • Araçlarının konumunu telefonları üzerinden takip edebilme
  • Mevcut batarya seviyesini ve kalan menzili görüntüleyebilme
  • Araçları çekilirse anında bildirim alabilme
  • Güvenli sürüş için gerekli hız ve mesafe limitlerini belirleyebilme
  • Geçmiş yolculuklarını detaylı bir şekilde görüntüleyebilme

Ayrıca, kullanıcılar kaza riski yüksek olan bölgelerde daha dikkatli ve güvenli bir sürüş için Kaza Kara Nokta uyarı bildirimi alarak, konum hakkında önceden bilgi sahibi olabilecekler. Herhangi bir arıza durumunda anında bildirim alabilecek ve servis randevularını da çevrimiçi olarak kolayca oluşturabilecekler. Topolino kullanıcıları, yakınlarındaki akaryakıt istasyonu veya otopark gibi konumları bulmanın yanı sıra, Sürüş Skoru uygulaması ile sürüş performanslarını değerlendirebilir ve Araç Sağlığı sayfası ile Topolino’larının durumunu kontrol edebilirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fiat Topolino: Mikro Araçta Yenilikçi Bağlanabilirlik Özellikleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin