1. Haberler
  2. Spor
  3. Ferdi Kadıoğlu’nun Brighton’a Transferi ve TFF’den Kutlama

Ferdi Kadıoğlu’nun Brighton’a Transferi ve TFF’den Kutlama

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ferdi Kadıoğlu’nun Brighton’a Transferi

Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a Transferi

Haber Merkezi, Fenerbahçe’nin genç yeteneği Ferdi Kadıoğlu’nun 30 milyon euro bedelle İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion’a transfer olduğunu resmi olarak duyurdu. 24 yaşındaki futbolcunun performansına bağlı olarak, transferin ardından ek olarak 5 milyon euro bonus ödenecek. Bu önemli gelişme, Türk futbol camiasında geniş yankı buldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) de, Ferdi’nin bu başarısını kutlamak amacıyla bir mesaj yayınlayarak, genç futbolcuya başarılar diledi. TFF’nin yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“KENDİSİNE BAŞARILAR DİLİYORUZ”

A Milli Takım oyuncularımızdan Ferdi Kadıoğlu’nu Fenerbahçe’den İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton & Hove Albion FC’ye transferi nedeniyle tebrik ediyor, kariyerinde açtığı yeni sayfada kendisine başarılar diliyoruz.

Ferdi Kadıoğlu, genç milli düzeyde Hollanda adına mücadele ettikten sonra, 2022 yılında A Milli Takım tercihini Türkiye’den yana kullanmıştır. Bugüne kadar 20 kez Ay-Yıldızlı formayı giymiş olan futbolcu, bu yıl Avrupa Şampiyonası’nda ilk büyük turnuva tecrübesini yaşadı.

Şampiyonada çeyrek finale yükselen A Milli Takımımızın oynadığı 5 karşılaşmada da 90 dakika süre alan Ferdi, performansıyla hem ulusal hem de uluslararası medyada büyük takdir toplamıştır. Genç futbolcunun bu başarısı, hem kendi kariyeri hem de Türk futbolu için önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ferdi Kadıoğlu’nun Brighton’a Transferi ve TFF’den Kutlama
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin