1. Haberler
  2. Spor
  3. Ferdi Kadıoğlu Brighton’a Transfer Oldu, Sakatlıkla Karşılaştı

Ferdi Kadıoğlu Brighton’a Transfer Oldu, Sakatlıkla Karşılaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ferdi Kadıoğlu’nun Yeni Macerası

Ferdi Kadıoğlu'nun Yeni Macerası

Haber Merkezi – Fenerbahçe’nin ve Türk futbolunun son yıllarda parlayan yıldızı Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli kulüpte üstlendiği çeşitli mevkiler, gösterdiği gelişim ve sergilediği istikrar sayesinde Avrupa’nın önemli liglerinden biri olan Premier Lig’e adım atmayı başardı. Milli futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, 7 sezon boyunca formasını giydiği Fenerbahçe’den, İngiliz temsilcisi Brighton’a transfer oldu.

30+5 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA TRANSFER OLDU

Transfer görüşmeleri sonucunda taraflar, Ferdi Kadıoğlu’nun transferi için 30 milyon euro bonservis bedeli üzerinde anlaşmaya vardı. Bunun yanı sıra, Brighton kulübü, sözleşmedeki belirli şartların yerine gelmesi halinde 5 milyon euro ek bonus bedeli ödemeyi taahhüt etti.

SAKATLIK GEÇİRDİ

Ne yazık ki, Ferdi Kadıoğlu’nun yeni futbol serüveni şanssız bir başlangıçla devam etti. Brighton’da katıldığı antrenmanlarda bir sakatlık yaşadı. 24 yaşındaki futbolcunun durumu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından da duyuruldu. A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosu açıklanırken, TFF’den yapılan resmi açıklamada Ferdi Kadıoğlu’nun sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayacağı belirtildi.

15-20 GÜN SAHALARDAN UZAK

Ferdi Kadıoğlu’nun yaşadığı sakatlığın ardından, yaklaşık 15-20 gün süreyle sahalardan uzak kalmasının beklendiği ifade ediliyor. Bu süre zarfında futbolseverler, genç yeteneğin en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını umuyor.

Ferdi Kadıoğlu Brighton'a Transfer Oldu, Sakatlıkla Karşılaştı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ferdi Kadıoğlu Brighton’a Transfer Oldu, Sakatlıkla Karşılaştı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin