1. Haberler
  2. Spor
  3. Ferdi Kadıoğlu, Brighton Taraftarlarını Selamladı

Ferdi Kadıoğlu, Brighton Taraftarlarını Selamladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Brighton ve Crawley Town Karşılaşması Öncesi Ferdi Kadıoğlu Gündemde

Brighton ve Crawley Town Karşılaşması Öncesi Ferdi Kadıoğlu Gündemde

Haber Merkezi – İngiltere Lig Kupası 2. Tur mücadelesinde, Fabian Hürzeler yönetimindeki Premier Lig temsilcisi Brighton, Scott Lindsey’in çalıştırdığı 1. Lig ekibi Crawley Town ile karşı karşıya gelecek. Brighton’ın ev sahipliğini yapacağı bu önemli maç, The Amex Stadyumu’nda gerçekleşecek. Maç öncesinde ise Ferdi Kadıoğlu ile ilgili heyecan verici bir gelişme yaşandı.

Tribünleri Selamladı

Mavi-beyazlıların, Fenerbahçe’den kadrosuna kattığı milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, maç öncesinde sahaya inerek taraftarları selamladı. Brighton taraftarları, 24 yaşındaki futbolcuyu coşkuyla alkışlayarak destek verdi. Bu anlar, sosyal medyada kısa sürede gündem haline geldi ve Ferdi’nin taraftarlarla olan bağı dikkat çekti.

Ferdi Kadıoğlu, Brighton Taraftarlarını Selamladı

Neler Olmuştu?

Geçtiğimiz günlerde sağlık kontrolü için İngiltere’ye giden Ferdi Kadıoğlu’nun transfer görüşmeleri hakkında Fenerbahçe tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Kulüp, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdiği bildiride şu ifadelere yer verdi:

  • “Futbol A Takımı oyuncularımızdan Ferdi Erenay Kadıoğlu’nun, İngiltere’nin Brighton and Hove Albion FC kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.”

Milli futbolcunun, önümüzdeki günlerde resmi imzayı atması bekleniyor, bu da transferin resmi olarak gerçekleşeceği anlamına geliyor.

Tadić’in Takım Elbisesiyle Dikkat Çekti

Öte yandan, Ferdi Kadıoğlu’nun sahaya giydiği takım elbisesi de dikkatleri üzerine çekti. Sarı-lacivertlilerin yıldızı Dusan Tadić’in krem renkli kıyafetini Ferdi’ye verdiği biliniyor. Başarılı futbolcunun, bu özel takım elbisesi ile sahaya çıkması Fenerbahçeli taraftarların ilgisini çekti ve sosyal medya üzerinden de birçok yorum aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ferdi Kadıoğlu, Brighton Taraftarlarını Selamladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin