1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’nin Transfer Gündemi

Fenerbahçe’nin Transfer Gündemi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, transfer döneminde yoğun bir şekilde hareketleniyor. Çağlar Söyüncü’nün bonservisini aldıktan sonra Levent Mercan’ı kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, şimdi de Alanyaspor’un başarılı kanat oyuncusu Oğuz Aydın ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe’nin prensipte anlaştığı Cenk Tosun ve Maximin transferlerini de yakın zamanda açıklaması bekleniyor. Ancak Oğuz Aydın transferi, diğer transferlerden önce resmiyet kazanacak gibi görünüyor.

Oğuz Aydın Transferi

Oğuz Aydın Transferi

23 yaşındaki Oğuz Aydın, geçen sezon Alanyaspor formasıyla 13 gol atıp 8 asist yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Fenerbahçe, genç yetenek için Alanyaspor ile 6 milyon euro’luk bir bonservis bedeli üzerinde anlaştı.

Fenerbahçe'nin Transfer Gündemi

Oğuz Aydın’a dört yıllık sözleşme teklif edilecek. Ayrıca, bir Fenerbahçe oyuncusu da takas yoluyla Alanyaspor’a gönderilecek. Oğuz Aydın’ın sağlık kontrolünden geçmesinin ardından kısa süre içinde resmi imza töreninin gerçekleştirilmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe’nin Transfer Gündemi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin