1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’nin Rodrigo Becao için Torino’dan Gelen Transfer İddiası

Fenerbahçe’nin Rodrigo Becao için Torino’dan Gelen Transfer İddiası

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’de Transfer Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Yeni sezonda şampiyonluk hedefini gerçekleştirmek isteyen Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde transfer çalışmalarına hız vermiş durumda. Sarı-lacivertli ekip, kadrosunu güçlendirmek için yoğun bir çaba içindeyken, mevcut oyuncuların geleceği de şekillenmeye başladı. Bu bağlamda, takımın Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao hakkında dikkat çekici bir iddia İtalyan basınında yer aldı.

Torino, Becao’yu Gündemine Aldı

La Stampa’nın haberine göre; Torino, Rodrigo Becao’yu transfer listesine almış durumda. Geçtiğimiz günlerde Las Palmas’tan stoper Saul Coco‘yu kadrosuna katan Torino, savunma hattına bir takviye daha yapmayı planlıyor. Haberde, Torino Teknik Sorumlusu Davide Vagnati‘nin geçen sezon da Becao’yu istediği, ancak oyuncunun tercihini Fenerbahçe’den yana kullandığı hatırlatılıyor.

Fenerbahçe’nin Talebi: 10 Milyon Euro

Fenerbahçe'nin Talebi: 10 Milyon Euro

Öte yandan, haberde Fenerbahçe’nin 28 yaşındaki stoper için 10 milyon euro talep ettiği bilgisi yer alıyor. Bu miktarın, Torino’nun Becao için yapacağı olası bir teklif açısından önemli bir engel olabileceği belirtiliyor.

Becao’nun Performansı ve Sözleşme Durumu

Becao'nun Performansı ve Sözleşme Durumu

Fenerbahçe, Rodrigo Becao’yu geçtiğimiz sezon başında Udinese‘den 8.3 milyon euro karşılığında transfer etmişti. Ancak, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle düzenli forma şansı bulmakta zorlanan Becao, sarı-lacivertli forma ile toplamda sadece 22 maça çıkabildi. Bu süreçte 1640 dakika sahada kalan oyuncu, 1 gol kaydetmeyi başardı.

Deneyimli stoperin güncel piyasa değeri 8 milyon euro olarak belirlenirken, Fenerbahçe ile 4 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Bu durum, Torino’nun Becao’ya olan ilgisi açısından önemli bir faktör olarak öne çıkıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe’nin Rodrigo Becao için Torino’dan Gelen Transfer İddiası
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin