Fenerbahçe’nin rakibi Rennes’de sakatlık şoku!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi B Grubu ikinci haftasında karşılaşacağı Fransız ekibi Rennes’e yıldız futbolcusu Baptiste Santamaria’dan kötü haber geldi.

UEFA Avrupa Ligi B Grubu’na Dinamo Kiev’i mağlup ederek 3 puanla başlayan Fenerbahçe ikinci hafta maçında 15 Eylül Perşembe günü TSİ 22.00’de deplasmanda Fransız ekibi Rennes ile karşılaşacak.

5 GOL ATTI
Fransa Ligue 1’deki 7. hafta mücadelesinde, puan tablosunun ortalarındaki ekipler Rennes ile Auxerre karşı karşıya geldi. UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’nin rakibi olan Fransız ekip Rennes sahadan 5-0 galip ayrıldı

Ev sahibi Rennes, Sulemana’nın 3, Gouiri’nin 60, Terrier’in 68, Tait’ın 78 ve Abline’in 85. dakikada attığı gollerle maçı kazandı.

Rennes puanını 11’e yükseltirken, Auxerre 7 puanda kaldı.

BU SEZON İLKLERİ YAŞADI
Rennes sahadan farklı galip ayrılırken bu sezon ilk kez kalesini gole kapattı. Öte yandan Fransız ekibi bu sezon ilk kez 3 golden fazla attı.

SEDYE İLE ÇIKMIŞTI
Ligue 1’in 7. hafta mücadelesinde Auxerre’i konuk eden Rennes’de 27 yaşındaki tecrübeli futbolcu Baptiste Santamaria maçın 13. dakikasında sakatlanmış ve sedye ile sahadan ayrılmak zorunda kalmıştı.

TAKIMIN ÖNEMLİ YILDIZI
Baptiste Santamaria, Rennes’in kadrosunun önemli bir parçası. Fransız futbolcu takımının bu sezon oynadığı maçların tamamında forma giymişti.

4 AY YOK
Fransız basınında yer alan haberlere göre takımının Auxerre’i 5-0 yendiği maçta sakatlanan tecrübeli futbolcunun ameliyat olacağı ve 4-5 ay sahalardan uzak kalacağı ileri sürüldü.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe’nin rakibi Rennes’de sakatlık şoku!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin