1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’nin Orta Saha Hedefi: Sofyan Amrabat

Fenerbahçe’nin Orta Saha Hedefi: Sofyan Amrabat

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi – Orta sahaya takviye çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, transfer gündeminde dikkat çeken bir isimle ilerliyor: Sofyan Amrabat. Galatasaray’ın Norwich City’den Gabriel Sara’yı transfer etmesinin ardından, sarı-lacivertlilerin Amrabat ve Fiorentina’ya yönelik teklifi hakkında yeni bilgiler gündeme geldi.

Transfer çalışmalarının büyük bir kısmını tamamlayan Fenerbahçe, şu an sadece orta saha takviyesine odaklanmış durumda. Bu bağlamda, sarı-lacivertlilerin en güçlü adayının Sofyan Amrabat olduğu belirtiliyor.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

İtalyan ekibine 10 milyon euro teklif eden Fenerbahçe, Fiorentina’nın bu teklife sıcak bakmadığını öğrenmiş durumda. Fiorentina, Faslı futbolcu için 15 milyon euro talep ediyor.

Fenerbahçe'nin Orta Saha Hedefi: Sofyan Amrabat

4 MİLYON EURO YILLIK ÜCRET

Sarı-lacivertlilerin, Sofyan Amrabat’a 4 sezon boyunca toplamda 4 milyon euro garanti ücret teklif ettiği öne sürülüyor. Fenerbahçe, Amrabat transferini kısa süre içerisinde sonuçlandırarak, Lille ile oynanacak maçta onu sahada görmek istiyor.

SKOR KATKISI VEREMEDİ

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Manchester United forması giyen Amrabat, 30 maçta görev aldı. Ancak 27 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda ne gol ne de asist katkısı sağlayarak bekleneni veremedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe’nin Orta Saha Hedefi: Sofyan Amrabat
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin