1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’nin Mario Hermoso ile Transfer Çabaları

Fenerbahçe’nin Mario Hermoso ile Transfer Çabaları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin Orta Saha Arayışı

Fenerbahçe'nin Orta Saha Arayışı

Haber Merkezi – Fenerbahçe, orta saha alanına kaliteli bir oyuncu kazandırma çabalarını hızlandırırken, teknik direktör Jose Mourinho’nun sol ayaklı stoper talebi doğrultusunda yeni hedefler belirlemeye devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip, bu pozisyon için gerekli temasları başlattığı öğrenildi.

Sarı-lacivertlilerin sportif direktörü Mario Branco, Galatasaray’ın da radarında bulunan Mario Hermoso ile ilgili olarak harekete geçti. Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki İspanyol futbolcu için Fenerbahçe’nin ciddi bir şekilde girişimlerde bulunduğu ifade ediliyor.

TALEPLERİ BELLİ OLDU

Mario Hermoso’nun, yıllık 5 milyon euro ücretin yanı sıra imza parası talep ettiği bilgisi edinildi. İspanyol stoperin kariyeri boyunca İspanya dışına adım atmadığı ve Atletico Madrid’den ayrıldığı için şu an bonservisinin elinde olduğu vurgulandı.

KARİYERİNDE İSPANYA DIŞINA ÇIKMADI

Futbol kariyerine Real Madrid altyapısında başlayan Hermoso, 2019-2024 yılları arasında Atletico Madrid forması giydikten sonra ülke dışına çıkmadan kariyerine devam etti. Şu anda bonservisi elinde bulunan oyuncunun güncel piyasa değeri 25 milyon euro olarak değerlendiriliyor. Bu durumu fırsat olarak gören Fenerbahçe, yıllık 5 milyon euro isteyen ve imza parası talep eden İspanyol stoperle anlaşmak için ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya bir yarışa girecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe’nin Mario Hermoso ile Transfer Çabaları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin