1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’nin Lille’e Kaybı ve Türk Futbolunun Durumu

Fenerbahçe’nin Lille’e Kaybı ve Türk Futbolunun Durumu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin Lille’e Kaybı ve Ülke Puanındaki Durum

Fenerbahçe'nin Lille'e Kaybı ve Ülke Puanındaki Durum

Haber Merkezi – Fenerbahçe’nin Lille karşısında yaşadığı mağlubiyet, ülke puanımızda 9. sırayı Çekya’ya kaptırmamıza neden oldu. Bu durum, Türk futbolu için oldukça kritik bir eşik. Temsilcilerimiz Başakşehir ve Trabzonspor, UEFA’nın Konferans Ligi ön eleme maçlarıyla eski puan sıralamalarına geri dönme mücadelesi verecek. Bu önemli karşılaşmaların detayları ise şu şekildedir:

Fenerbahçe'nin Lille'e Kaybı ve Türk Futbolunun Durumu

IBERIA TIFLIS – BAŞAKŞEHİR

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunun ilk maçında Gürcistan’ın Iberia Tiflis takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Müsabaka, Mikheil Meskhi Stadı’nda gerçekleştirilecek ve TSİ 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı, İskoçya Futbol Federasyonu’ndan David Dickinson yönetecek. Dickinson’un yardımcılıklarını ise David McGeachie ve Francis Connor üstlenecek. Bu maçın rövanşı ise 15 Ağustos Perşembe günü İstanbul’daki Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda yapılacak. Iberia Tiflis, bir önceki turda Arnavut temsilcisi Partizani’yi Gürcistan’da 2-0’lık skorla yenip, deplasmanda 0-0 berabere kalarak tura yükselmeyi başarmıştı. Başakşehir, rakibini eleyebilirse, play-off aşamasında İrlanda’nın St. Patrick’s Athletic takımı ile Azerbaycan’ın Sabah ekibi arasında oynanacak olan eşleşmenin galibiyle mücadele edecek.

MUHTEMEL 11’LER

  • Iberia Tiflis: Makaridze, Kapanadze, Agyakwa, Jgerenaia, Jinjolava, Kardava, Nonikashvili, Mamageishvili, Tabatadze, Kokhreidze, Sylla.
  • Başakşehir: Muhammed, Kemen, Duarte, Opoku, Ömer Ali, Onur, Berkay, Deniz, Pelkas, Davidson, Figueiredo.

TRABZONSPOR – RAPID WIEN

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Avusturya’nın Rapid Wien takımını Akyazı’da konuk edecek. Müsabaka, saat 20.00’de başlayacak olup, Estonyalı hakem Kristo Tohver tarafından yönetilecek. Tohver’in yardımcılıklarını Silver Koiv ve Sten Klaasen üstlenecek. Bordo-mavililer, Rapid Wien karşısında alacakları iyi bir sonuçla rövanş maçı için avantaj elde etmeyi hedefliyor. UEFA listesine yeni eklenen transferler Okay Yokuşlu ve Stefan Savic, bu önemli karşılaşmanın kadrosunda yer alabilecek. Trabzonspor’da sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor, bu da teknik ekip için büyük bir avantaj sağlıyor.

MUHTEMEL 11’LER

  • Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Savic, Denswil, Barisic, Mendy, Lundstram, Visca, Ozan, Trezegeut, Draguş.
  • Rapid Wien: Hedi, Oswald, Hofmann, Raux Yao, Auer, Sangare, Grgic, Seidl, Burgstaller, Jansson, Beljo.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe’nin Lille’e Kaybı ve Türk Futbolunun Durumu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin