1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’den Umut Nayir Konyaspor’a Transfer Oldu

Fenerbahçe’den Umut Nayir Konyaspor’a Transfer Oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’de Umut Nayir ile Yollar Ayrıldı

Fenerbahçe'de Umut Nayir ile Yollar Ayrıldı

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe’de önemli bir ayrılık gerçekleşti. Sarı-lacivertli ekip, golcü futbolcu Umut Nayir’in takımdan ayrıldığını ve Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’a transfer olduğunu resmen duyurdu.

“Konyaspor’a Transfer Oldu”

Fenerbahçe kulübünden yapılan resmi açıklamada, “Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan Umut Nayir, Konyaspor’a transfer olmuştur. Umut’a bugüne kadar verdiği emekleri için teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

“Konyaspor’da Yeni Bir Sayfa Açıyor”

Konyaspor cephesinden ise yapılan açıklamada, “Konyaspor’umuz, forvet oyuncusu Umut Nayir ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır. Slovenya’da kamp yaptığımız otelde yapılan imza töreninde, Futbol Şube Sorumlularımızdan Yusuf Küçükbakırcı hazır bulundu. Umut, takımımızda 22 numaralı formayı terletecek. Umut Nayir’e hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz.” denildi.

“Kariyerimde Yeni Bir Sayfa Açma Zamanı”

Umut Nayir, Fenerbahçe’ye veda ederek sosyal medya üzerinden bir mesaj paylaştı. Deneyimli futbolcu, “Değerli Fenerbahçe camiası; bana gösterdiğiniz destek ve sevgi için herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdi benim için kariyerimde yeni bir sayfa açma zamanı. Hoşça kalın.” şeklinde duygusal bir mesaj ile duygularını ifade etti.

Fenerbahçe'den Umut Nayir Konyaspor'a Transfer Oldu

“Fenerbahçe’de Gol Atamadan Ayrıldı”

Geçtiğimiz sezon bedelsiz olarak Fenerbahçe’ye transfer olan Umut Nayir, sarı-lacivertli formayla 13 maçta süre almasına rağmen gol atma başarısı gösteremedi. 31 yaşındaki futbolcu, devre arasında kiralık olarak gittiği Pendikspor’da ise 18 maçta 5 gol ve 1 asist kaydederek yeniden formunu buldu.

Fenerbahçe'den Umut Nayir Konyaspor'a Transfer Oldu

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe’den Umut Nayir Konyaspor’a Transfer Oldu
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin