1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’den Orta Saha İçin Transfer Hamleleri

Fenerbahçe’den Orta Saha İçin Transfer Hamleleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’den Transfer Hamleleri

Fenerbahçe'den Transfer Hamleleri

Haber Merkezi – Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho’nun sürekli olarak dile getirdiği orta saha eksikliğini gidermek adına harekete geçti. Kulüp, Manchester United ile yollarını ayırmayı planlayan Scott McTominay’i, Napoli ile birlikte Fenerbahçe’ye önerildi. Mourinho’nun eski öğrencisi olan İskoç futbolcunun transferi konusunda yeşil ışık yakmasının ardından sarı-lacivertli yönetim, bu fırsatı değerlendirme kararı aldı.

Manchester United, McTominay için 25 milyon euro talep ediyor. Ancak Fenerbahçe, Napoli’nin henüz bir adım atmaması durumunda bu rakamı aşağı çekerek oyuncuyu kadrosuna katmayı hedefliyor.

AMRABAT DEFTERİ YENİDEN AÇILDI

Fenerbahçe, Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat’ı yeniden gündemine aldı. Geçen sezon kiralık olarak Manchester United forması giyen Amrabat, kariyerine İngiltere’de devam etmek istiyordu. Fakat Manchester United, Faslı oyuncu için henüz bir teklif yapmamışken, PSG’li Manuel Ugarte için çalışmalarını hızlandırdı. Bu durum, Amrabat’ın farklı seçenekleri değerlendirmesine olanak tanıdı.

Fiorentina’dan ayrılması beklenen yıldız futbolcu için Fenerbahçe, yeniden girişimlerde bulunma kararı aldı. Mourinho, Amrabat transferini çok istiyor ve Faslı oyuncuyla ilgilenen başka bir takım olmaması, Fenerbahçe’yi bu transferde avantajlı bir konuma getiriyor.

Fenerbahçe'den Orta Saha İçin Transfer Hamleleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe’den Orta Saha İçin Transfer Hamleleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin