1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’den Ferdi Kadıoğlu’nun Brighton’a Transferi

Fenerbahçe’den Ferdi Kadıoğlu’nun Brighton’a Transferi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’de Ayrılık: Ferdi Kadıoğlu İngiltere’ye Transfer Oldu

Haber Merkezi – Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetiminde uzun süredir beklenen bir ayrılığı gerçekleştirdi. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki başarılı performansıyla büyük takımların dikkatini çeken Ferdi Kadıoğlu’nun yeni adresi İngiltere oldu.

Mali Detaylar Açıklandı

Fenerbahçe, milli futbolcusunun Brighton’a transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Sarı-lacivertli ekip, bu transferin detaylarını açıklayarak, Ferdi Kadıoğlu’nun transferinden 30 milyon euro bonservis bedeli ve 5 milyon euro ek bonus elde edeceğini duyurdu. Ayrıca, gelecekteki bir transferde kulübün, Brighton’dan %10 pay alacağı da belirtildi.

Transfer KAP’a Duyuruldu

KAP’a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

  • Profesyonel futbolcumuz Ferdi Erenay Kadıoğlu’nun, İngiliz kulübü The Brighton and Hove Albion FC’ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 30.000.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflar arasında anlaşma sağlanmıştır.
  • FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri, The Brighton and Hove Albion FC tarafından ödenecektir.
  • Transfer bedeline ilaveten, futbolcunun performansına bağlı olarak The Brighton and Hove Albion FC tarafından kulübümüze azami 5.000.000 Avro bonus bedeli ödenecektir.
  • Ayrıca, futbolcunun ileride başka bir kulübe transferi halinde; The Brighton and Hove Albion FC’nin elde edeceği transfer bedelinin %10’u sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe’den Ferdi Kadıoğlu’nun Brighton’a Transferi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin