1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’den Ferdi Kadıoğlu’nun Brighton’a Transferi

Fenerbahçe’den Ferdi Kadıoğlu’nun Brighton’a Transferi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’de Önemli Ayrılık: Ferdi Kadıoğlu Brighton’a Transfer Oldu

Fenerbahçe'de Önemli Ayrılık: Ferdi Kadıoğlu Brighton'a Transfer Oldu

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe’de beklenen ayrılık nihayet gerçekleşti. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion FC, genç yetenek Ferdi Kadıoğlu’nun transferi için Fenerbahçe ile anlaşma sağladı. Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada, “Futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekibi Brighton & Hove Albion FC ile transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere kulübümüz tarafından izinli bir şekilde İngiltere’ye gidecektir.” ifadesi yer aldı.

Ferdi, İngiltere’ye Gitti!

Brighton ile daha önce el sıkışan milli futbolcu, gerekli olan tüm anlaşmaları tamamladıktan sonra sağlık kontrollerinden geçti ve İngiliz ekibiyle 5+1 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Ferdi Kadıoğlu, Brighton’dan yıllık 3.5 milyon euro kazanacak. Ayrıca, bu transferin resmi olarak açıklanması da bekleniyor.

Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a Transferi

Bonservis Bedeli Rekor Kırdı

Sarı-lacivertli kulüp, genç futbolcuyu 2018-2019 sezonunda Hollanda’nın NEC Nijmegen takımından 1.4 milyon euroya kadrosuna katmıştı. Şimdi ise 24 yaşındaki sol bek, Brighton’a transferiyle birlikte bonservis bedelini 28 katına çıkararak 40 milyon euroya yükseltti. İki ay süren yoğun görüşmelerin ardından, iki kulüp arasında yapılan anlaşmalar tamamen olumlu sonuçlandı. Ferdi, bu bonservis bedeliyle Türk futbol tarihinde bir rekora imza atmış oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe’den Ferdi Kadıoğlu’nun Brighton’a Transferi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin