1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’de Fred Sakatlandı: 3-4 Hafta Yok

Fenerbahçe’de Fred Sakatlandı: 3-4 Hafta Yok

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’den Kötü Haber: Fred Sakatlandı

Haber Merkezi – Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 2. ön eleme turunda İsviçre’nin Lugano takımını saf dışı bırakmayı başardı. Ancak bu başarılı sonuç, takım için bir kötü haberle gölgelendi. FRED’DEN KÖTÜ HABER!

Brezilyalı yıldız futbolcu Fred, Kadıköy’de oynanan rövanş maçında talihsiz bir sakatlık yaşadı ve bu nedenle oyundan çıkmak zorunda kaldı. Fenerbahçe, 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun sağ diz iç yan bağında bir hasar tespit edildiğini duyurdu. Bu sakatlık nedeniyle Fred’in sahalardan 3-4 hafta uzak kalacağı bildirildi.

Transfer Planları Değişiyor

Transfer Planları Değişiyor

Fred’in yaşadığı bu sakatlık, Fenerbahçe’nin orta saha transferi konusundaki stratejilerini de etkiledi. Sarı-lacivertli ekip, Fred’in sakatlığından önce de orta sahaya takviye yapmayı planlıyordu, fakat bu konuda aceleci davranmaktan kaçınıyordu.

Artık Fred’in yokluğunun hissedileceği bu süreçte, Fenerbahçe yönetimi, orta saha transferine hız verme kararı aldı. Tekrar sahalara dönmesi beklenen Fred’in yerine alternatif isimlerle görüşmelerini sıklaştıracak olan Fenerbahçe, bu pozisyonda en iyi takviyeleri yapmayı hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe’de Fred Sakatlandı: 3-4 Hafta Yok
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin