1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu’nun Ayrılığı ve Takımın Geleceği

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu’nun Ayrılığı ve Takımın Geleceği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu’nun Ayrılığı Gündemde

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun Ayrılığı Gündemde

Haber Merkezi – Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un geçen sezonun ortasında “Takımda tutmamız imkânsız gibi görünüyor.” şeklindeki ifadeleri, Ferdi Kadıoğlu’nun geleceği hakkında belirsizlik yaratmıştı. Son gelişmeler, özellikle Lille maçı öncesinde yaşanan sakatlık durumu, bu belirsizliği daha da artırdı. Bu sakatlık, bazı çevrelerde “Gidiyor, sakatlanmamak için oynamıyor” şeklindeki dedikoduların yayılmasına sebep oldu.

Ayrılığa Sıcak Bakıyor

Arda Güler’in Real Madrid’e transfer olduğu sezonda, yönetime “Siz nasıl uygun görürseniz öyle davranacağım.” diyerek büyük bir jest yapan milli futbolcu, Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi hedefinin sona ermesiyle ayrılığa daha sıcak bakar hale geldi. Bu durum, Ferdi’nin geleceği hakkında Fenerbahçe camiasında endişeleri artırdı.

Yönetimin Gücü Azaldı

Sarı-lacivertli yönetim, Ferdi’yi takımda tutmak için çaba gösterse de, büyük hedefin kaybedilmesi, 24 yaşındaki yıldızın ‘kal’ demesini zorlaştıran bir atmosfer oluşturdu. Bu durum, hem Ferdi’nin kariyer planlaması hem de kulübün geleceği açısından önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor.

Sol Beke Takviye Gerekiyor

Fenerbahçe, henüz orta saha transferini tamamlayamamasının yanı sıra, Ferdi’nin olası ayrılığı durumunda sol bek mevkisine de acil takviye yapma gerekliliği ile karşı karşıya kalacak. Hatırlanacağı üzere, milli futbolcuya alternatif olarak alınan Levent Mercan, Jose Mourinho’nun dikkatini çekememişti. Bu noktada, Fenerbahçe’nin çözüm üretmesi, kadro derinliği açısından son derece kritik hale geldi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu’nun Ayrılığı ve Takımın Geleceği
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin