Fenerbahçe’de Beşiktaş öncesi Serdar Aziz ve Arda Güler’in son durumu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren maçta Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak. Sakatlığı bulunan Serdar Aziz ve Ümit Milli Takım kadrosundan çıkarılan Arda Güler ile ilgili derbi öncesi gelişme yaşandı.

ARDA İLK KEZ ÇAĞRILMIŞTI
Kamp öncesi Skorer’e açıklamalarda bulunan Kafkas şu ifadeleri kullanmıştı: “Arda çok önemli bir oyuncu. Ben şöyle benzetiyorum bazı oyuncuları. En değerli taş pırlantadır ama bu pırlantayı doğru şekillendirmek için özel insanlara ihtiyaç var. Bizim elimizde Emirhan gibi çok önemli oyuncu var. Ben onu da atlamak istemiyorum. Doğru planlamak lazım, doğru yönlendirmek lazım ve doğru yönetmek lazım süreçleri. Çok erken bazı şeyler için. Oyuncunun genci yaşlısı olmaz, iyisi kötüsü olur. Onun için oynayabiliyorsa her yerde oynaması lazım. Fenerbahçe’de oynaması lazım gerekirse A Milli Takım’da oynaması lazım. Arda Ümit Milli Takımı’nda olacak. Buradan sizin aracılığınızla söyleyeyim. Fenerbahçe’de aldığı süreye de dikkat etmek lazım. Çok az oynayıp da hemen bir şey yapmayı ben çok doğru bulmuyorum işin açıkçası “

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ
Ümit Milli Takım kampında karın ağrısı, bulantı ve kusma yaşayan Arda Güler’in, hastaneye götürüldüğü ve Gürcistan ile oynanan özel maç öncesi aday kadrosundan çıkarıldığı açıklanmıştı.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA
Gürcistan ile İstanbul’da oynayacağı özel maçın hazırlıkları kapsamında TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren Ümit Milli Takımımızda Arda Güler, 25 Eylül 2022 tarihinde gece başlayan karın ağrısı, bulantı ve kusma yakınmaları nedeniyle acil koşullarda ilgili hastaneye götürülmüş, burada yapılan tetkikler ve tıbbi değerlendirme sonucunda “viral gastroenterit” tanısıyla tedavisine başlanmıştır. Önerilen tedavi çerçevesinde üç gün süre ile istirahat ve destekleyici tıbbi uygulamalar planlanarak Ümit Milli Takımımızın Gürcistan ile oynayacağı özel maçın aday kadrosundan çıkarılmıştır.”

GÜRCİSTAN’A TEK GOL ÖMER FARUK’TAN GELDİ
Özel maçta Ümit Milli Takım, Gürcistan ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe’den ayrılan Ömer Faruk 44. dakikada penaltıdan attığı golle millilere galibiyeti getirdi. Öte yandan Kazımcan Karataş 66. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

ARDA’NIN DURUMU BELİRSİZ
Başarılı oyuncunun tedavisine sağlık ekibi tarafından devam ediliyor. Arda’nın durumunun iyiye gittiği ifade edilirken Beşiktaş derbisinde kadroda olup olmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

SERDAR AZİZ GÜCÜNE KAVUŞTU
Fenerbahçe’de sakatlığını atlatan Serdar Aziz’in Beşiktaş derbisinde oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Sezon başında kasık bölgesinden bir sakatlık yaşayan ve uzun süredir formaya hasret kalan Serdar Aziz için milli ara fizik kondisyon seviyesini takım seviyesine çıkarması için bir fırsat oldu. Serdar Aziz de milli arada eksiklerini kapatarak, yüzde yüz hazır hale gelecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe’de Beşiktaş öncesi Serdar Aziz ve Arda Güler’in son durumu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin