1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe’de Alexander Djiku Transferi Gündemde

Fenerbahçe’de Alexander Djiku Transferi Gündemde

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’de Transfer Gelişmeleri

Fenerbahçe'de Transfer Gelişmeleri

Gelecek sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Fenerbahçe, bu doğrultuda transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho’nun önerileri doğrultusunda kadrosunu güçlendirmeye çalışırken, bir yandan da oyuncularına teklifler geliyor.

Fransa Ligue 1 temsilcisi Rennes, uzun süredir hedefinde bulunan Alexander Djiku’yu kadrosuna katmak için ısrarını sürdürüyor.

Fenerbahçe'de Alexander Djiku Transferi Gündemde

Rennes, Teklifini Yaptı

RMC Sport’ta yer alan habere göre; Rennes, 29 yaşındaki Ganalı stoper Alexander Djiku ile yakından ilgileniyor. Haberde, teknik direktör Jose Mourinho’nun Djiku’nun takımda kalmasını istediği vurgulanırken, Rennes’in transfer için 10 milyon euro teklif ettiği belirtildi. Ancak Fenerbahçe’nin bu teklife sıcak bakmadığı ve oyuncuyu ancak 20 milyon euroya yakın bir bedel karşılığında bırakabileceği ifade ediliyor.

Piyasa Değeri 9 Milyon Euro

Geçtiğimiz sezonun başında bedelsiz bir şekilde Fenerbahçe’ye katılan tecrübeli futbolcu, sarı-lacivertli formayı 37 kez giydi. Alexander Djiku’nun güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak belirlenmiş durumda. Bu süre zarfında 3 gol ve 2 asistle takımına önemli katkılarda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe’de Alexander Djiku Transferi Gündemde
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin