1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Lille’e Elendi

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Lille’e Elendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Elenişi

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Elenişi

Haber Merkezi – Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransız ekibi Lille’i konuk etti. Maçın normal süresi 1-0 Fenerbahçe’nin üstünlüğüyle tamamlandı. Ancak, heyecan dolu karşılaşma uzatmalara gitti ve burada yaşanan penaltı pozisyonu sonucu Lille, Fenerbahçe’ye karşı bir gol atarak temsilcimizi turnuvaya veda ettirdi.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lille'e Elendi

Öte yandan, yaz transfer döneminde Fenerbahçe, kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmeyi başardı. Sarı-lacivertli ekip, Allan Saint-Maximin, Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Çağlar Söyüncü, Levent Mercan ve Rade Krunic gibi yıldız futbolcuları kadrosuna kattı. Özellikle Sevilla’dan transfer edilen Youssef En-Nesyri için 19.5 milyon euro ödendi.

48 Milyona Yakın Harcama

Fenerbahçe, toplamda bu oyunculara 47.56 milyon euro harcayarak dikkat çekici bir yatırım yaptı. Ayrıca, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü’nün bonservislerini de alarak kadrosunu daha da güçlendirdi.

Fransız ekibi Lille ise transfer döneminde bazı önemli hamleler gerçekleştirdi. Lille, Osame Sahraoui’yi Heerenveen’den 8 milyon euro’ya transfer ederek, takımın en pahalı transferine imza attı. Bunun yanı sıra, Ngal’ayel Mukau’yu 5 milyon euro’ya Mechelen’den kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da forma giyen ve sözleşmesini fesheden Thomas Meunier’i ise bedelsiz olarak transfer etti.

13 Milyon Euro Harcandı

Lille, transfer döneminde toplamda sadece 13 milyon euro harcayarak dikkat çekti. Bedelsiz olarak takıma katılan diğer oyuncular arasında Aıssa Mandi ve Ethan Mbappé de yer aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Lille’e Elendi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin