1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Lille’e Elendi

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Lille’e Elendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Elendi

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Elendi

Haber Merkezi – UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. Ön Eleme Turu’nda rövanş mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Fransız temsilcisi Lille ile karşı karşıya geldi. Maçın düdüğünü çalan İspanyol hakem Jose Maria Sanchez, heyecan dolu bir mücadeleye işaret etti. İlk maçta Lille, Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup etmişti ve bu mücadele, sarı-lacivertlilerin turu geçme umudunu sürdürmesi açısından büyük bir önem taşıyordu.

İlk yarıda iki takım da gol bulamazken, ikinci yarıda Fenerbahçe, 2-1’lik skorun rövanşında skoru 2-2’ye getirmeyi başardı. Bu eşitlik, maçı uzatmalara taşıdı. Uzatma devrelerinin ikinci yarısında Lille, penaltı kazanarak skoru 3-2’ye getirdi. Maçta başka gol olmazken, Fenerbahçe bu sonuçla birlikte yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etme kararı aldı.

ICARDİ’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi, Fenerbahçe’nin maçının ardından sosyal medya üzerinden anlamlı bir paylaşımda bulundu. Icardi, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Batshuayi ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını hikayesine ekleyerek, ‘Aşkın Olayım’ adlı şarkıyı da paylaşmayı ihmal etmedi. Bu durum, Fenerbahçe’ye yönelik bir göndermenin yanı sıra, futbol camiasında büyük bir ilgi uyandırdı.

Öte yandan, Fenerbahçe’nin rakibi Lille de gün içerisinde sosyal medya hesaplarından ‘Aşkın Olayım’ adlı şarkıyı paylaşarak, maç sonrası Fenerbahçe’ye göndermede bulunmuştu. Bu durum, sosyal medyada gündem oldu ve iki takım arasındaki rekabeti bir kez daha gözler önüne serdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Lille’e Elendi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin