1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Transfer Gelişmeleri

Fenerbahçe Transfer Gelişmeleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Beşiktaş’tan ayrılan Cenk Tosun ile prensip anlaşmasına vardıktan sonra transfer çalışmalarını sürdürüyor. Şimdi ise Suudi Arabistan ekibi Al Ahli’de forma giyen Allan Saint-Maximin’i kadrosuna katmak üzere harekete geçti.

Allan Saint-Maximin Fenerbahçe’ye Kiralanacak

Allan Saint-Maximin Fenerbahçe'ye Kiralanacak

Fenerbahçe, Jose Mourinho yönetimindeki sarı-lacivertliler, 27 yaşındaki Fransız sol kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin’i kiralamak için Al Ahli ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun maaşının yarısının Fenerbahçe tarafından karşılanması planlanıyor. Kiralama sözleşmesinde zorunlu satın alma opsiyonu bulunmuyor.

Suudi Arabistan Macerası ve Performansı

Allan Saint-Maximin, Temmuz 2023’te 27.2 milyon euro karşılığında Newcastle United’dan Al Ahli’ye transfer olmuştu. Bu sezon Al Ahli formasıyla 31 maça çıkan oyuncu, 4 gol atarken 10 asist yapma başarısı gösterdi. 27 yaşındaki oyuncunun Al Ahli ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Diğer Transferler

Diğer Transferler

Fenerbahçe, bu sezon transfer döneminde ilk olarak Fatih Karagümrük’ten sol bek Levent Mercan’ı kadrosuna katmıştı. Ayrıca geçen sezonun ikinci yarısında Atletico Madrid’den kiraladığı milli oyuncu Çağlar Söyüncü’yü de bonservisiyle kadrosuna dahil etmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe Transfer Gelişmeleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin