1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Sofyan Amrabat İçin Fiorentina ile Görüşmelere Başladı

Fenerbahçe, Sofyan Amrabat İçin Fiorentina ile Görüşmelere Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Transfer Sezonuna Hızla Girdi

Transfer sezonuna hızlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe, flaş transferlerle adından söz ettirmeye başladı. Takım, ikinci aşamada gelecek sezon kadroda düşünülmeyen oyuncularla yollarını ayırmak için görüşmelere başlamıştı. Ancak, Lugano rövanşı sonrasında hesaplar değişti. Özellikle Rade Krunic’in performansı, teknik direktör Jose Mourinho’dan da geçer not alamadı. Fred’in ilk yarıda yaşadığı sakatlık ve Krunic’in etkisiz oyunu sonrasında, merkez orta saha için yeniden harekete geçme kararı alındı.

Amrabat İçin İtalyanların Kapısı Çalındı

İsmail Yüksek’in sergilediği performanstan oldukça memnun kalan Mourinho, hem lig hem de Avrupa’da geçecek uzun maratonu göz önünde bulundurarak orta sahaya acil takviyeler yapılmasını istedi. Portekizli teknik adamın istekleri doğrultusunda yönetim, Sofyan Amrabat için Fiorentina’nın kapısını 10 milyon euro değerinde bir teklifle çaldı. Geçtiğimiz sezonu Manchester United’da kiralık olarak geçiren Faslı yıldızın güncel piyasa değeri ise 22 milyon euro olarak gösteriliyor. Fiorentina’nın Amrabat için belirlediği beklenti 15 milyon euro civarında. Ancak, Fiorentina ile olan sözleşmesinin 30 Haziran 2025’te sona erecek olması, Fenerbahçe’nin pazarlık gücünü artırıyor.

Mourinho İkna Etti

Sarı-lacivertliler, teknik direktör José Mourinho’nun etkisini kullanarak yıldız oyuncuyu ikna etmeyi başardı. Ancak, İtalyan kulübü bu teklifi kabul etmezse, Fenerbahçe, Amrabat’ı kiralık olarak kadrosuna katma planlarını yapıyor. Gelecek sezon ise bonservis bedeli ödemeden, sadece imza parası ile oyuncuyu transfer etmeyi hedefliyor. Fanatik’in haberine göre, Mourinho’nun beğendiği oyunculardan biri olan Sofyan Amrabat için yapılan teklif sonrasında Fenerbahçe, gelişmeleri dikkatle izlemeye aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe, Sofyan Amrabat İçin Fiorentina ile Görüşmelere Başladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin