1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ne Veda Etti

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ne Veda Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Merkezi – Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda karşılaştığı Lille ile oynadığı rövanş maçında istediği sonucu elde edemedi. İlk maçı 2-1 kaybeden sarı-lacivertli ekip, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanan mücadelede 1-1 berabere kalarak turnuvaya veda etti.

Maçın normal süresi 1-0 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile sona ererken, sarı-lacivertlilerin golü 90+1. dakikada Lille’li oyuncu Diakite’nin kendi kalesine attığı golle geldi. Uzatma dakikalarında, 109. dakikada Lille’den Aissa Mandi kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Ancak, bu dezavantaja rağmen Lille, 118. dakikada Jonathan David’in penaltıdan attığı golle beraberliği yakaladı.

Bu sonuçla birlikte Şampiyonlar Ligi play-off turuna kalan ekip Lille oldu. Fenerbahçe ise UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele etmeye hak kazandı.

EN-NESYRI’DEN BEKLENEN PERFORMANS YOK

Öte yandan, mücadele 1-0 devam ederken Jose Mourinho’nun sahaya sürdüğü üç santrfor dikkat çekti. 63. dakikada Mert Hakan Yandaş’ın yerine oyuna dahil olan Youssef En-Nesyri, sahada beklenen performansı sergileyemedi. Hava toplarında etkisiz kalan Faslı futbolcu, top kontrollerinde de zayıf bir görüntü ortaya koydu.

Takımın hücum gücüne katkı sağlayamayan deneyimli golcünün, sonradan girdiği üçüncü maçında da etkisiz kalması taraftarları endişelendirdi.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne Veda Etti

SOSYAL MEDYADA “FASLI SLIMANI” YAKIŞTIRMASI

Sosyal medya kullanıcıları, En-Nesyri’nin performansını eleştirirken, “Faslı Slimani aldık.” yorumları yapıldı. 20 milyon euroya transfer edilen forvetin, önümüzdeki maçlardaki performansı da büyük bir merak konusu oldu. Şu ana kadar 3 maçta 82 dakika sahada kalan En-Nesyri, geçtiğimiz sezon Sevilla formasıyla 41 maçta 20 gol ve 3 asistle dikkat çekmişti.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne Veda Etti

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ne Veda Etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin