1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Lille ile Şampiyonlar Ligi’nde Kritik Maça Çıkıyor

Fenerbahçe, Lille ile Şampiyonlar Ligi’nde Kritik Maça Çıkıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Lille ile Kritik Bir Maça Çıkıyor

Fenerbahçe, Lille ile Kritik Bir Maça Çıkıyor

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun ilk maçında yarın Fransız ekibi LOSC Lille ile karşılaşacak. Bu önemli maç öncesinde, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ve takımın orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Lille’de düzenlenen basın toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“Maça İyi Hazırlandık”

Mert Hakan Yandaş, Lille’in uzun yıllardır birlikte oynayan tecrübeli bir takım olduğunu belirterek, “Nasıl bir rakiple karşılaşacağımızı biliyoruz. Tecrübeli bir hocamız ve iyi bir takımımız var. Yarınki maça iyi hazırlandık. İnşallah İstanbul’a iyi bir sonuçla dönüp Şampiyonlar Ligi’ne kalabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” şeklinde konuştu.

“5 Dakika da Olsa Forma İçin Mücadele Ediyorum”

Forma mücadelesine değinen Mert Hakan, “Fenerbahçe, çok büyük bir kulüp. Her sezon yeni oyuncular geliyor ve böyle büyük bir kulüpte bu durum oldukça normal. Bizim görevimiz, rekabeti artırarak takımı daha ileri taşımak. Burada 5. sezonum. Birçok oyuncuyla birlikte oynadım ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Her zaman bu şekilde devam edecek. Gelen oyunculara katkı vermeleri ve takıma adapte olmaları için yardımcı olmaya gayret ediyorum. 5 dakika da olsa, 90 dakika da olsa Fenerbahçe formasını en iyi şekilde temsil etmek için mücadele ediyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

“Hocamızın Herkesle İletişimi Çok İyi”

Takım içindeki mutluluğun, camia için önemine dikkat çeken tecrübeli oyuncu, “Hocamızın herkesle iletişimi çok sıcak. Bu büyük bir avantaj. İnsan ilişkileri de oldukça iyi. Bunu samimiyetiyle yaptığını düşünüyorum. Camiaya karşı sorumluluklarım var ve genel olarak takım arkadaşlarımla ilişkilerim çok iyi. Geçen sezon bizi öne çıkaran en önemli faktör, takımın birlikteliğiydi. Samandıra’daki mutluluğun Fenerbahçe camiasına yansıdığını düşünüyorum. Bu yüzden Samandıra’daki mutluluk bizim için son derece önemli.” diyerek sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe, Lille ile Şampiyonlar Ligi’nde Kritik Maça Çıkıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin