1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Lille ile Kritik Maçta Ferdi Kadıoğlu’nu Kaybetti

Fenerbahçe, Lille ile Kritik Maçta Ferdi Kadıoğlu’nu Kaybetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin Lille İle Kritik Maçı

Fenerbahçe'nin Lille İle Kritik Maçı

Haber Merkezi Temsilcimiz, Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Fransa’nın önde gelen takımlarından Lille ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka, 8 Ağustos 2023 tarihinde, Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu’nda saat 20.00’de başlayacak. Maçın yönetimini ise İspanyol hakem Jose Maria Sanchez üstlenecek. Sanchez’in yardımcıları ise Inigo Prieto ve Juan Lopez Mir olacak. Ayrıca, dördüncü hakemlik görevini de Guillermo Cuadra üstlenecek.

FERDİ KADIOĞLU’NDAN KÖTÜ HABER

Bu önemli maç öncesinde Fenerbahçe camiasına üzücü bir haber geldi. Sarı-lacivertli ekip, milli futbolcularından Ferdi Kadıoğlu’nun arka adalesindeki gerilme nedeniyle Lille maçı kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

  • “Profesyonel Futbol A Takımımızın Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turunda oynayacağı Lille maçı öncesi oyuncumuz Ferdi Kadıoğlu, arka adale gerilmesi nedeni ile maç kadrosundan çıkarılmıştır.”
  • “Adana Demirspor maçında oyundan çıkmak zorunda kalan futbolcumuz, iki günü rejenerasyon çalışması ile geçirmiş, ancak bugün yapılan antrenmanda ağrının devam etmesi üzerine kadroda olmaması uygun görülmüştür.”

Fenerbahçe’nin bu zorlu mücadelede Ferdi’nin yokluğunu nasıl telafi edeceği merakla bekleniyor. Taraftarlar, takımın Lille karşısında başarılı olması için umutlarını koruyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe, Lille ile Kritik Maçta Ferdi Kadıoğlu’nu Kaybetti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin