1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, İlkay Gündoğan İçin Barcelona ile Görüşmelere Başladı

Fenerbahçe, İlkay Gündoğan İçin Barcelona ile Görüşmelere Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’den İlkay Gündoğan Hamlesi

Fenerbahçe, transfer çalışmalarını hızlandırarak önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Son dönemlerde Galatasaray ile de anılan Barcelona’nın yetenekli orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan için görüşmelere başladığı öğrenildi.

El Nacional kaynaklı habere göre, Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jose Mourinho, Barcelona’nın Finansal Fair Play nedeniyle oyuncu satışı yapma zorunluluğunu değerlendirerek, İlkay’ı kadrosuna katmak istiyor. Bu transfer, Fenerbahçe için büyük bir kazanç olacağı düşünülüyor.

Barcelona’nın Satış Planları

Barcelona'nın Satış Planları

Barcelona’daki ilk yılında gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Türk asıllı Alman futbolcunun, birkaç ay içinde 34 yaşına girecek olması ve mevkisinde alternatif oyuncularının bulunması, onun satış ihtimalini artırıyor. Haberde ayrıca, İlkay Gündoğan’ın bazı takım arkadaşlarıyla yaşadığı sorunların, Barcelona’nın başkanı Joan Laporta ve Sportif Direktör Deco tarafından müdahale edilmesine neden olduğu belirtildi.

Fenerbahçe’nin İlkay Gündoğan İçin Teklifi

Laporta ve Deco’nun, yaşanan olumsuzluklar nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığı ifade ediliyor. Fenerbahçe’nin, İlkay Gündoğan için Barcelona’ya 20 milyon euroluk bir bonservis teklifi yaptığı iddia ediliyor. Ancak, Barcelona’nın yöneticilerinin bu transferden daha yüksek bir gelir elde etmeyi umduğu vurgulanıyor.

  • Suudi Arabistan’dan da futbolcuya talip olan takımların bulunduğu belirtiliyor.
  • İlkay Gündoğan için Fenerbahçe’nin teklifinin neredeyse iki katı kadar teklifler geldiği öne sürülüyor.

Bu gelişmeler, Fenerbahçe’nin transfer hedeflerini ve Liga’nın dinamiklerini nasıl etkileyebileceğini gösteriyor. Önümüzdeki günlerde bu transferin nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe, İlkay Gündoğan İçin Barcelona ile Görüşmelere Başladı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin