1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe – Göztepe Maçında Gerilim ve Olaylar

Fenerbahçe – Göztepe Maçında Gerilim ve Olaylar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe – Göztepe Maçında Gerilim Dolu Anlar

Fenerbahçe - Göztepe Maçında Gerilim Dolu Anlar

Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya geldi. Maç, her iki takımın da 2-2’lik eşitliğiyle sonuçlanırken, karşılaşmanın ikinci yarısında yaşanan olaylar, gecenin en önemli anları haline geldi.

Ali Koç’un Taraftarların Yanında Olması

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, devre arasında protokol tribününü terk ederek, sarı-lacivertli taraftarların bulunduğu deplasman tribününe geçti. Koç, güvenlik ekipleriyle birlikte Göztepeli taraftarların bulunduğu güney kale arkası tribününden geçerek, Fenerbahçeli futbolseverlerin maçı izlediği alana girdi.

Yabancı Maddelerin Atılması

Göztepeli taraftarların Ali Koç’a yabancı maddeler atması dikkat çekti. Bu durum üzerine Ali Koç ve Fenerbahçe yönetiminin, sarı-lacivertli taraftarların tribünde yaşadığı karışıklığa müdahale etmek amacıyla sahaya girdiği öğrenildi. Daha sonra Ali Koç, tekrar tribünden çıkarken güney kale arkasından büyük bir tepki aldı.

Fenerbahçe - Göztepe Maçında Gerilim ve Olaylar

Ali Koç’un İtişi ve Yaralanması

Ali Koç, çıkış tüneline yöneldiği sırada Fatih Özkan tarafından arkadan itildi ve yere düştü. Bu esnada Koç’un başına su şişesi isabet ettiği gözlendi. Maç, bu olay nedeniyle bir süreliğine durduruldu. Yoğun güvenlik önlemleriyle tünele gelen Ali Koç, yeniden protokol tribününe döndü. Dönüş esnasında Göztepe CEO’su Kerem Ertan’a da tepki gösterdi.

Fenerbahçe - Göztepe Maçında Gerilim ve Olaylar

Göztepe’nin Açıklaması

Göztepe Kulübü, Fenerbahçe ile oynadıkları maçta Ali Koç’a yapılan saldırı ile ilgili bir açıklama yaptı:

Açıklama:

  • Dün stadımızda, Fenerbahçe ile oynanan lig müsabakası sırasında yalnızca akredite kişilerin girebileceği alanlara – CEO’muz Kerem Ertan’ın tüm uyarılarına rağmen – maç devam ederken ve taraftarlarımızı provoke edecek şekilde izinsiz giriş yapılması asla kabul edilemez.
  • Bu tür bir eylemin, Fenerbahçe’nin veya herhangi bir kulübün statlarında gerçekleşmesi halinde doğuracağı olası sonuçları kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.
  • Saha içinde yaşanan, futbolla ilgisi olmayan bu görüntüleri kesinlikle tasvip etmediğimizi belirtir; 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında açıkça suç teşkil eden bu eylemin sorumlularının gerekli cezayı almaları için tüm hukuki adımları atacağımızı ve konunun takipçisi olacağımızı spor kamuoyuna saygıyla bildiririz.

Göztepe Spor Kulübü

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe – Göztepe Maçında Gerilim ve Olaylar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin