1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Genç Yetenek Arda İbrahim Akgün’ü Transfer Etti

Fenerbahçe, Genç Yetenek Arda İbrahim Akgün’ü Transfer Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’den Yeni Transfer: Arda İbrahim Akgün

Fenerbahçe'den Yeni Transfer: Arda İbrahim Akgün

Futbol dünyasında hareketli günler geçiren Fenerbahçe, yaz transfer döneminde kadrosuna önemli bir takviye daha yaparak genç yetenek Arda İbrahim Akgün’ü renklerine bağladı. 17 yaşındaki kanat oyuncusu, sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Jose Mourinho yönetiminde geleceğe yönelik umut verici bir yatırım olarak değerlendiriliyor.

Arda Güler’e Benzetildi

Transferin duyurulmasının ardından sosyal medyada büyük bir heyecan yaşandı. Akgün, Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Arda Güler’e benzetilerek dikkat çekti. Güler, kulübün Gençlerbirliği altyapısında keşfettiği ve 20+10 milyon euro bonservis bedeli ile Real Madrid’e transfer ettiği bir oyuncu olarak hafızalarda yer edindi.

4 Yıllık Sözleşme İmzalandı

Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada, “Kulübümüz, Balıkesirspor’dan kadrosuna kattığı genç oyuncu Arda İbrahim Akgün ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Arda İbrahim Akgün’e çubuklu formamızla nice başarılar ve şampiyonluklarla dolu yıllar dileriz.” denildi. Bu açıklama, futbolseverler arasında heyecan yaratırken, Akgün’ün Fenerbahçe’deki kariyerinin başlangıcı için umut verici bir adım olduğu belirtildi.

Arda İbrahim Akgün Kimdir?

Futbol kariyerine 9 yaşında Susurluk 5 Eylülspor’da başlayan 2007 doğumlu Arda İbrahim Akgün, 2019 yılında Balıkesirspor’a transfer oldu. Bu süreçte U15 Milli Takımına seçilerek ulusal düzeyde de yeteneklerini gösterme fırsatı buldu.

  • Balıkesirspor’da Ekim 2022’de profesyonel sözleşme imzaladı.
  • 2022-2023 sezonunda TFF 2’nci Lig’de 4 maçta ilk 11’de yer aldı.
  • Geçen sezon 3’üncü Lig’de 17’si ilk 11’de olmak üzere toplam 24 maça çıktı ve 2 gol attı.
  • U15, U16 ve U17 Milli Takım’da toplam 6 maçta görev aldı.

Genç yıldız adayı Arda İbrahim Akgün, ulusal ve uluslararası arenada daha çok tanınan bir oyuncu olma yolunda ilerliyor ve Fenerbahçe taraftarlarının da büyük beklentilerini karşılamak için sabırsızlandığı bir isim haline geldi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe, Genç Yetenek Arda İbrahim Akgün’ü Transfer Etti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin