1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Genç Futbolcu Yiğit Fidan’ı Transfer Listesine Aldı

Fenerbahçe, Genç Futbolcu Yiğit Fidan’ı Transfer Listesine Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Yiğit Fidan’ı Gündemine Aldı

Fenerbahçe, Bursaspor ile sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden genç futbolcu Yiğit Fidan‘ı transfer listesine aldı. U19 Milli Takımında da boy gösteren 2005 doğumlu futbolcunun serbest kalmasının ardından, Fenerbahçe’nin scout ekibinin bu yetenekli oyuncuyu transfer komitesine önerdiği öğrenildi. Mario Branco’nun yaptığı detaylı incelemeler sonrasında Yiğit Fidan hakkında olumlu bir rapor hazırlandığı ifade ediliyor.

Avrupa Kulüplerinden de İlgi Var

Sarı-lacivertlilerin, Vakıfköy altyapısından yetişen Yiğit için resmi bir teklif yaptığı bildirildi. Ayrıca, Avrupa’nın çeşitli kulüplerinin de bu genç yetenekle ilgilendiği ve onun durumu ile ilgili gelişmelerin birkaç gün içinde netleşeceği belirtiliyor.

Yetiştirme Bedeli Detayı

Bu transfer gerçekleşirse, Bursaspor yalnızca yetiştirme bedeli alacak. Bu durum, kulübün genç oyuncuları yetiştirme konusundaki çabalarını da gözler önüne seriyor.

Performansı ve Oynadığı Pozisyonlar

19 yaşındaki Yiğit Fidan, hem stoper hem de sağ bek pozisyonlarında görev yapabiliyor. Bursaspor altyapısından yetişen Yiğit, yeşil-beyazlı forma altında çıktığı 31 maçta 1 gol attı. Genç futbolcunun performansı, onun gelecekteki kariyeri için umut verici bir tablo çiziyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe, Genç Futbolcu Yiğit Fidan’ı Transfer Listesine Aldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin