1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nun Yerine Ben Chilwell’i Gündeme Aldı

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nun Yerine Ben Chilwell’i Gündeme Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin Ferdi Kadıoğlu’nun Yerine Transfer Çalışmaları

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu'nun Yerine Transfer Çalışmaları

Haber Merkezi – Fenerbahçe, Brighton’a transfer olan Ferdi Kadıoğlu’nun boşluğunu doldurmak amacıyla yürüttüğü transfer çalışmalarını hızlandırma kararı aldı. Sarı-lacivertli ekip, bu kapsamda Premier Lig devi Chelsea’nin ünlü sol beki Ben Chilwell’i gündemine aldı. Yönetim, sol bek pozisyonuna üst düzey bir oyuncu transfer etmek için yoğun bir çaba içinde.

Özellikle Chelsea Menajeri Enzo Maresca’nın Chilwell’i kadro dışı bırakması ve diğer büyük liglerde transfer döneminin kapanması, Fenerbahçe için önemli bir fırsat yaratmış durumda. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Chelsea, Fenerbahçe’nin Chilwell’in maaşının bir kısmını üstlenerek yaptığı kiralama teklifini kabul etti.

Chilwell’in Kararı Bekleniyor

Şimdi gözler başarılı sol bek Ben Chilwell’de. Ünlü teknik direktör Jose Mourinho, daha önce 27 yaşındaki yıldızla bir araya gelerek ona takım içindeki rolü ve projelerini anlatmıştı. Mourinho’nun, Chilwell ile ikinci bir görüşme yapması bekleniyor.

İki Seçenekle Karşı Karşıya

İngiliz futbolcunun öncelikli hedefi, kariyerine kendi ülkesinde devam etmekti. Ancak transfer döneminin kapanmasıyla bu hayali gerçekleşemedi. Şu anda Ben Chilwell’in önünde iki seçenek bulunuyor; birincisi, 1 sezon süreyle Fenerbahçe’ye kiralık olarak katılmak, ikincisi ise ocak ayındaki ara transfer dönemine kadar Chelsea’de takımdan ayrı olarak antrenman yapmaya devam etmek.

Futbolcuya Düşen Sorumluluk

Chelsea Menajeri Enzo Maresca’nın kadro dışı bıraktığı Raheem Sterling, Romelu Lukaku, Kepa Arrizabalaga ve Trevoh Chalobah gibi isimler, Maviler’den ayrıldı. Şu an için sadece Ben Chilwell takımda kalmış durumda. Ancak İtalyan teknik adam, açık bir şekilde bu yıldız oyuncunun gelecek planları arasında yer almadığını ve bu durumun futbolcunun kendi kararıyla şekilleneceğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nun Yerine Ben Chilwell’i Gündeme Aldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin