1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe, FC Lugano Maçına Hazırlanıyor

Fenerbahçe, FC Lugano Maçına Hazırlanıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Lugano Maçına Hazırlanıyor

Fenerbahçe, Lugano Maçına Hazırlanıyor

İHA’nın haberine göre, Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş mücadelesinde İsviçre temsilcisi FC Lugano ile 30 Temmuz Salı günü kendi sahasında karşılaşacak. Sarı-lacivertli ekip, bu önemli maçın hazırlıklarına sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Takıma yeni katılan transfer Youssef En-Nesyri de antrenmanda yer aldı.

Fenerbahçe, FC Lugano Maçına Hazırlanıyor

Bireysel Çalışmalarla İdman Sona Erdi

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde, Teknik Direktör José Mourinho yönetiminde yapılan antrenman, ısınma hareketleri, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları ile başladı. Futbolcular, ardından core ve kuvvet geliştirme çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenman, iki grup halinde yapılan pas ve taktiksel çalışmalarla devam etti. Son bölümde ise oyuncular, bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Ferdi Kadıoğlu’na Özel Kutlama

Öte yandan, antrenman öncesi futbolcular, Ferdi Kadıoğlu’nun 200. maçını kutlamak amacıyla özel olarak hazırlanan 200 numaralı formayı kendisine hediye ederek duygusal anlar yaşadı. Bu özel an, takım ruhunu ve oyuncular arasındaki bağı daha da güçlendirdi.

Fenerbahçe, FC Lugano Maçına Hazırlanıyor

Hazırlıklar Devam Edecek

Sarı-lacivertliler, FC Lugano maçı hazırlıklarına yarın yapacakları antrenmanla devam edecek. Takım, bu süreçte hem fiziksel hem de mental olarak en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyor. Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe, FC Lugano Maçına Hazırlanıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin